مواد لازم :
آرد سفید : 150 گرم
تخم مرغ :3 عدد
اسفناج :نیم کیلو
کره :75 گرم
شیر : 100میلی گرم
نمک و فلفل : به میزان لازم
پنیر پیتزا : به مقدار لازم
پنیر صبحانه :به مقدار لازم
طرز تهیه خمیرپای:
آرد را با کره خرد شده مخلوط ویک زرده تخم مرغ 2 ق آب در صورت نیاز ونمک وکمی شکر برای مزه دار شدن آن وپودر سیر وفلفل را اضافه وخمیر را ورز داده تا مپل خرده های نان شود وسپس یک زرده تخم مرغ زده ودر یخچال قرار می دهیم وبعد در قالب پای پهن کرده وبه مدت 10 دقیقه در فر قرار می دهیم با دمای 180 درجه
مواد درون پای :
اسفناج را خرد کرده وروی حرارت آب ان را گرفته وکمی که تفت خرد پیاز سرخ کرده را اضافه ونمک وفلفل را هم اضافه کرده وسپس مایع را تهیه کرده تخم مرغ وشیر ونمک وفلفل را مخلوط کرده وسپس اسفناج را روی خمیر ریخته ومایع را هم میریزیم وبعد پنیر صبحانه را هم که تکه تکه کرده ایم روی آن ریخته وبعد پنیر پیتزا ریخته ودر فر 180 درجه به مدت 40 دقیقه قرار می دهیم .
آموزشگاه نگارشید /مریم نادعلی
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد