مواظب باشید! فصل مرگ‌آور رودخانه‌هاست

فصل بهار بویژه تا نیمه اول آن، فصل ناپایداری جوی و بارندگیهای ناگهانی است. از سویی، بسیاری افراد، بخصوص مسافران نوروزی علاقه دارند در کناره رودخانه‌ها توقف و اطراق کنند که ممکن است با وقوع بارندگی در قسمتهای بالارود، گرفتار سیل شوند.
کد خبر: ۶۵۸۵۰۴

جام جم سرا: مدیر کل هواشناسی لرستان گفت: به دلیل آغاز بارش های بهاری، مسافران نوروزی از توقف در حاشیه رودخانه ها و مسیل های این استان اجتناب کنند.

نورالدین سپهوند افزود: به دلیل بارندگی های امروز و فردا دوشنبه، اختلال در تردد خودروها در سطح محورهای ارتباطی لرستان دور از انتظار نخواهد بود و مسافرانی که قصد عبور از این محورها را دارند نکات ایمنی را رعایت کنند.
به نقل از ایرنا، وی اظهار داشت: با توجه به پیش بینی های انجام شده دما، ضروری است مسافران وسیله نقلیه خود رابه تجهیزات لازم گرمایشی مجهز نمایند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها