jamejamsara
سرا آشپزی کد خبر: ۶۵۱۰۰۸   ۱۰ اسفند ۱۳۹۲  |  ۱۶:۴۵

ذرت مکزیکی از جمله تنقلاتی است که مورد علاقه کودکان و جوانان است . می توان با کمی حوصله این خوراکی خوش خوراک را در منزل برای اعضای خانواده درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید .

مواد لازم:

کنسرو ذرت:یک عدد

قارچ:100 گرم

کره:100 گرم

آویشن:دو قاشق چایخوری

پنیر پیتزا:100 گرم

کالباس:100 گرم

سس مایونز:4 قاشق غذاخوری

آبلیمو: یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا قارچ ها را خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید. در صورت تمایل می توانید قارچ ها را به مدت 5 دقیقه در آب جوش قرار دهید تا پخته شوند.کالباس را خرد کنید و به همراه ذرت به قارچ اضافه کنید .در صورت تمایل می توانید با تهیه بلال و پختن آن ، خودتان در منزل ذرت را تهیه کنید.برای این منظور بسته به نوع بلال آن را به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت داخل آب جوش بپزید و سپس دانه کنید. بهتر است در هنگام پخت به بلال ها نمک اضافه نکنید چرا که باعث سفت شدن آن می شود. حرارت را کم کنید و سس مایونز را به همراه کره و نمک و فلفل و آویشن به ذرت بیفزایید و خوب مخلوط کنید. در نهایت پنیر پیتزا به با ذرت مکزیکی مخلوط کنید و به مدت 5 دقیقه درب ظرف را ببندید. سپس شعله را خاموش کنید و آبلیمو را اضافه کنید.ذرت مکزیکی را در ظرف های مناسب بریزید و با کمی کالباس خرد شده تزئین کنید.در صورت تمایل می توانید از کمی سس خردل هم استفاده کنید.|جام جم سرا

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
تنها
Iran, Islamic Republic of
۰۰:۰۰ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۵
خوبه مرسی
۰
۰
رضا
Iran, Islamic Republic of
۱۳:۱۳ - ۱۳۹۵/۱۱/۰۶
عالی
لنا احمدی
Iran, Islamic Republic of
۱۷:۰۹ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۴
سلام خیلی ممنون از دستورتان كه نكته به نكنته نوشته اید ووسط كادر از مانظرنخواستید كه نشود دستور را بخوانیم خیلی خوب توضیح داده وكادره نظرات پایین بوی خیلی ممنونم
۰
۰
مرجان
United States
۱۸:۰۲ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۷
خیلی خوشمزه شد. متشكرم
۰
۰
حبیب غلامی
Iran, Islamic Republic of
۲۱:۰۶ - ۱۳۹۳/۰۳/۱۶
طرز پخت شما تكراری است. مگه شما خودتون نمیتونید دستور پخت مستقل بدید
۰
۰
شهرام
-
۰۷:۳۷ - ۱۳۹۵/۰۵/۳۰
اینجوری پخت نمیكنیم ما چند تا ذرتی برین سوال بگیرین حداقل بعد طرز پخت بذارید
بتی
Iran, Islamic Republic of
۲۱:۳۰ - ۱۳۹۳/۰۳/۲۴
من یه بار درست كردم خخخخخخخخخخخخخخخخخیییییییییییییییلی خوشمزه بود
۰
۰
مهدی
Iran, Islamic Republic of
۱۵:۲۱ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۹
واقعا ممنوووووووووووووووووووون
۰
۰
تینا
Iran, Islamic Republic of
۱۹:۱۲ - ۱۳۹۳/۰۵/۳۰
عالی
۰
۰
تینا
Iran, Islamic Republic of
۱۹:۱۳ - ۱۳۹۳/۰۵/۳۰
چرا نظر مرا ننوشتید
۰
۰
ali
United States
۰۱:۳۲ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۱
مرسی از راهنمایتون چون اصلا بلد نبودیم چطور درست كنیم.از ۱۰۰بهتون ۹۵ میدم كه خلاصه ومفید توضیح دادین
۰
۰
ستایش
Iran, Islamic Republic of
۱۲:۱۲ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۷
ممنوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووون
۰
۰
كیانا
Iran, Islamic Republic of
۲۳:۴۱ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۸
عالی بود مرسی
۰
۰
نیایش
Iran, Islamic Republic of
۱۵:۴۹ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۹
ازتون خیلی ممنونم مامانم واسم درست كرد عالی شد مرسییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
۰
۰
مینا
Iran, Islamic Republic of
۰۹:۲۶ - ۱۳۹۳/۰۷/۲۴
ازشما برای این طرز تهیه ممنونم.
۰
۰
فاطمه
Iran, Islamic Republic of
۱۸:۳۰ - ۱۳۹۳/۰۹/۲۷
خیلی عالی بود ممنون
۰
۰
ص
Iran, Islamic Republic of
۱۸:۳۴ - ۱۳۹۳/۱۲/۰۹
میشه ازكالباس استفاده نكرد




۰
۰
فاطمه جووون
United States
۲۱:۵۸ - ۱۳۹۳/۱۲/۲۵
اصلا بامزه ی بیرون كلی فرق داشت
۰
۰
مهسا
-
۱۹:۴۸ - ۱۳۹۵/۰۶/۱۷
سلام ببخشید میگم چرا ذرت كه اماده شدبسیارسفت شد ومثل بیرونی هاشل نشدمزش همونه فقط سفته
۰
۰
دلسا
Iran, Islamic Republic of
۱۸:۱۵ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۸
میشه از پنیر پیتزا استفاده نكرد؟
۰
۰
قاصدك
Iran, Islamic Republic of
۰۰:۱۸ - ۱۳۹۵/۱۱/۰۵
عالی بود ولی معمولابنیر بیتزا استفاده نمیكنن

۰
۰
امیر حسین
Iran, Islamic Republic of
۲۱:۱۸ - ۱۳۹۵/۱۱/۱۱
عالی
۰
۰

یادداشت

بیشتر

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر

پیشخوان

بیشتر

نیازمندی ها