طرز تهیه ذرت مکزیکی خانگی

ذرت مکزیکی از جمله تنقلاتی است که مورد علاقه کودکان و جوانان است . می توان با کمی حوصله این خوراکی خوش خوراک را در منزل برای اعضای خانواده درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید .
کد خبر: ۶۵۱۰۰۸

مواد لازم:

کنسرو ذرت:یک عدد

قارچ:100 گرم

کره:100 گرم

آویشن:دو قاشق چایخوری

پنیر پیتزا:100 گرم

کالباس:100 گرم

سس مایونز:4 قاشق غذاخوری

آبلیمو: یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا قارچ ها را خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید. در صورت تمایل می توانید قارچ ها را به مدت 5 دقیقه در آب جوش قرار دهید تا پخته شوند.کالباس را خرد کنید و به همراه ذرت به قارچ اضافه کنید .در صورت تمایل می توانید با تهیه بلال و پختن آن ، خودتان در منزل ذرت را تهیه کنید.برای این منظور بسته به نوع بلال آن را به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت داخل آب جوش بپزید و سپس دانه کنید. بهتر است در هنگام پخت به بلال ها نمک اضافه نکنید چرا که باعث سفت شدن آن می شود. حرارت را کم کنید و سس مایونز را به همراه کره و نمک و فلفل و آویشن به ذرت بیفزایید و خوب مخلوط کنید. در نهایت پنیر پیتزا به با ذرت مکزیکی مخلوط کنید و به مدت 5 دقیقه درب ظرف را ببندید. سپس شعله را خاموش کنید و آبلیمو را اضافه کنید.ذرت مکزیکی را در ظرف های مناسب بریزید و با کمی کالباس خرد شده تزئین کنید.در صورت تمایل می توانید از کمی سس خردل هم استفاده کنید.|جام جم سرا

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۲۳
تنها
Iran, Islamic Republic of
۰۰:۰۰ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۵
۰
۰
خوبه مرسی
رضا
Iran, Islamic Republic of
۱۳:۱۳ - ۱۳۹۵/۱۱/۰۶
عالی
لنا احمدی
Iran, Islamic Republic of
۱۷:۰۹ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۴
۰
۰
سلام خیلی ممنون از دستورتان كه نكته به نكنته نوشته اید ووسط كادر از مانظرنخواستید كه نشود دستور را بخوانیم خیلی خوب توضیح داده وكادره نظرات پایین بوی خیلی ممنونم
مرجان
United States
۱۸:۰۲ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۷
۰
۰
خیلی خوشمزه شد. متشكرم
حبیب غلامی
Iran, Islamic Republic of
۲۱:۰۶ - ۱۳۹۳/۰۳/۱۶
۰
۰
طرز پخت شما تكراری است. مگه شما خودتون نمیتونید دستور پخت مستقل بدید
شهرام
-
۰۷:۳۷ - ۱۳۹۵/۰۵/۳۰
اینجوری پخت نمیكنیم ما چند تا ذرتی برین سوال بگیرین حداقل بعد طرز پخت بذارید
بتی
Iran, Islamic Republic of
۲۱:۳۰ - ۱۳۹۳/۰۳/۲۴
۰
۰
من یه بار درست كردم خخخخخخخخخخخخخخخخخیییییییییییییییلی خوشمزه بود
مهدی
Iran, Islamic Republic of
۱۵:۲۱ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۹
۰
۰
واقعا ممنوووووووووووووووووووون
تینا
Iran, Islamic Republic of
۱۹:۱۲ - ۱۳۹۳/۰۵/۳۰
۰
۰
عالی
تینا
Iran, Islamic Republic of
۱۹:۱۳ - ۱۳۹۳/۰۵/۳۰
۰
۰
چرا نظر مرا ننوشتید
ali
United States
۰۱:۳۲ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۱
۰
۰
مرسی از راهنمایتون چون اصلا بلد نبودیم چطور درست كنیم.از ۱۰۰بهتون ۹۵ میدم كه خلاصه ومفید توضیح دادین
ستایش
Iran, Islamic Republic of
۱۲:۱۲ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۷
۰
۰
ممنوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووون
كیانا
Iran, Islamic Republic of
۲۳:۴۱ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۸
۰
۰
عالی بود مرسی
نیایش
Iran, Islamic Republic of
۱۵:۴۹ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۹
۰
۰
ازتون خیلی ممنونم مامانم واسم درست كرد عالی شد مرسییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
مینا
Iran, Islamic Republic of
۰۹:۲۶ - ۱۳۹۳/۰۷/۲۴
۰
۰
ازشما برای این طرز تهیه ممنونم.
فاطمه
Iran, Islamic Republic of
۱۸:۳۰ - ۱۳۹۳/۰۹/۲۷
۰
۰
خیلی عالی بود ممنون
ص
Iran, Islamic Republic of
۱۸:۳۴ - ۱۳۹۳/۱۲/۰۹
۰
۰
میشه ازكالباس استفاده نكرد




فاطمه جووون
United States
۲۱:۵۸ - ۱۳۹۳/۱۲/۲۵
۰
۰
اصلا بامزه ی بیرون كلی فرق داشت
مهسا
-
۱۹:۴۸ - ۱۳۹۵/۰۶/۱۷
۰
۰
سلام ببخشید میگم چرا ذرت كه اماده شدبسیارسفت شد ومثل بیرونی هاشل نشدمزش همونه فقط سفته
دلسا
Iran, Islamic Republic of
۱۸:۱۵ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۸
۰
۰
میشه از پنیر پیتزا استفاده نكرد؟
قاصدك
Iran, Islamic Republic of
۰۰:۱۸ - ۱۳۹۵/۱۱/۰۵
۰
۰
عالی بود ولی معمولابنیر بیتزا استفاده نمیكنن

امیر حسین
Iran, Islamic Republic of
۲۱:۱۸ - ۱۳۹۵/۱۱/۱۱
۰
۰
عالی

نیازمندی ها