مواد لازم (برای۴ نفر)
کلمپیچ: ۴ برگ، بدون ساقه و خرد شده
گوجهفرنگی سبز مایل به زرد: ۹۰۰ گرم، نصف شده
سیر: ۲ بن، با پوست
فلفل دلمهای: یک عدد
روغن گیاهی: یک قاشق غذاخوری
گشنیز تازه: یکچهارم پیمانه
آبلیموی تازه: ۲ قاشق غذاخوری
ذرت: ۲ پیمانه
مرغ: ۱۷۰ گرم، پخته و ریشریش شده
پنیر فتا: نصف پیمانه، خرد شده
ترتیلای ذرت: ۸ عدد
مغز کاهو: یک عدد، خرد شده
طرز تهیه
سینی فر را ۱۵ سانتیمتر بالاتر از شعله فر گذاشته، فر را با دمای زیاد گرم کنید. کلمپیچ را با نصف پیمانه آب در ظرف دردار مخصوص مایکروفر گذاشته و ۸ دقیقه آن را بپزید. بعد بگذارید خنک شود. گوجهفرنگیها، سیر و فلفلدلمهای را در تابه مخصوص شیرینی گذاشته، رویشان روغن بریزید و ۳ دقیقه در فر بگذارید. بعد آنها را از فر بیرون بیاورید تا خنک شوند. دوباره فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. حالا پوست سیرها را جدا کنید و همراه با کلمپیچ، گوجهفرنگی، فلفلدلمهای، گشنیز، آبلیمو و مقدار کمی نمک و فلفل در مخلوطکن بریزید تا کاملا نرم و روان شود. سپس نصف فنجان از پوره سبزیجات را روی ظرف ۳لیتری مخصوص فر بریزید. اکنون ذرت، مرغ، ۲ پیمانه پوره سبزیجات و نیمی از پنیر فتا را با هم مخلوط کنید. ترتیلاها را داخل یک حوله کاغذی نمدار بپیچید و برای یک دقیقه داخل مایکروفر با حرارت زیاد بگذارید. نصف پیمانه از مخلوط مرغ را وسط ترتیلا بگذارید و مثل رولت بپیچید. رول ترتیلا را از قسمت درز، روی سینی مخصوص فر بگذارید و بهترتیب رولهای بعدی را درست کنید. این رولها همان چیکن انچیلادا است! در نهایت برای تزئین باقیمانده پنیر و پوره سبزیجات را رویآنها ریخته، روی ظرف را با فویل بپوشانید و برای ۲۰ دقیقه در فر بگذارید.
>> مجله سیب سبز
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین:
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد