jamejamsara
سرا آشپزی کد خبر: ۶۵۰۵۱۱   ۰۸ اسفند ۱۳۹۲  |  ۱۲:۱۳

مواد لازم- کره نرم: ۲۲۵ گرم/ پودر قند: یک پیمانه/ نشاسته ذرت: نصف پیمانه/ آرد: ۳ پیمانه/ وانیل: کمی.

جام جم سرا:

طرز تهیه:

* فر را روی ۱۷۵ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
* کره، شکر و وانیل را ترکیب کنید و هم بزنید.
* آرد و نشاسته ذرت را اضافه کنید و هم بزنید تا شبیه خامه هم زده شود.
* با قاشق وبا فاصله مواد را روی سینی حاوی کاغذ روغنی بریزید؛ می‌توانید وسط آن را با میوه خشک تزئین کنید.
* سینی را به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید.
* شیرینی‌ها را از فر در بیاورید و بگذارید خنک شود.|خراسان

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر
چرا خوشحال نمی‌شویم؟!

چرا خوشحال نمی‌شویم؟!

آدم‌های دنیا به اندازه زیادی آب، غذا، اکسیژن و البته خبر مصرف می‌کنند. شاید فکر کنید این مورد آخری خیلی هم نیاز نیست، اما به همان اندازه که گرسنگی ما را به دنبال خودش می‌کشد، میل به دانستن هم ما را دنبال خودش می‌برد.

اما بایدن گفته است: می‌رویم!

اما بایدن گفته است: می‌رویم!

روس‌ها ششم دی‌ماه ۱۳۵۸ وارد افغانستان شدند و ۲۶ دی‌ماه ۱۳۶۷ خارج. طی ۹ سال بیش از یک میلیون نفر را کشتند. زیرساخت‌ها نابود شد.

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر
وضعیت قرمز گیشه

سینما سال جدید را هم با بحران شروع کرده و ظاهرا مردم هنوز رغبتی به فیلم دیدن ندارند

وضعیت قرمز گیشه

پیشخوان

بیشتر