طرز تهیه:
سینه مرغ را از شب قبل با آبلیمو و پیاز مزهدار کنید.
گوشت سینه مرغ را چرخ کنید.
پیاز رایا دنده ریز رنده کرده و آب آن را بگیرید و به گوشت چرخ شده مرغ اضافه کنید.
به مواد، ادویه و نمک بزنید و خوب ورز دهید. سپس در این مرحله یک پلاستیک فریزر را باز کنید و مایه مرغ آماده شده را روی آن به شکل مربع و با ضخامت یک سانتیمتر باز کنید.
قارچ ورقه شده را روی آن بچینید و ابتدا فلفل و بعد هویج و در مرحله آخر پنیر پیتزا را روی آن بریزید و با کمک پلاستیک رول کنید.
فویل را چرب کرده و به کمک پلاستیک رولت را به فویل منتقل کنید و آن رابپیچید و روی آن را نیز با خلال چند سوراخ کنیدو
پس از انجام مراحل فوق، رولت را در فری که با حرارت ۱۶۰ درجه تنظیم و گرم شده بگذاید و به مذت یک ساعت بپزید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد