مواد لازم برای خمیر:
آرد: 2 پیمانه
خمیر مایه: 1 قاشق چایخوری
آب ولرم: به مقدار لازم
روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری
نمک: نوک قاشق چایخوری
مواد لازم برای روی پیتزا:
بیبی اسفناج: مقداری
پیاز قرمز: 1 یا 2 عدد کوچک
گوجه فرنگی: 1 عدد
آویشن، زیتون سیاه، پنیر مازورلا فتا: به مقدار لازم
روش پخت:
خمیر مایه را با 1/4 پیمانه آب ولرم بگزارید تا برسد.
آرد را با خمیر مایه و روغن مخلوط کنید و آرام آرام به آن آب اضافه کنید تا خمیری یکدست به دست آید و به دست نچسبد. روی خمیر دستمالی بکشید و بگذارید 1 ساعت بماند.
پس از این مدت، روی خمیر را باز کنید و کمی پنیر مازورلا همراه با آویشن بر آن بپاشید و گوجهفرنگی و پیاز را باریک برش بدهید و روی آن بچینید. نمک و فلفل بپاشید، اسفناج بریزید، و زیتونها را بچینید و پنیر فتا را بریزید روی همه مواد.
سینی حاوی مواد را درون فری قرار دهید که آن را روی 350 درجه فارنهایت تنظیم کردهاید. وقتی پنیر آب شد و نان پیتزا هم پخت، پیتزای یونانی شما آماده است.
>> آشپزخانه کوچک من
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین:
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد