پیتزاها اگرچه غذاهایی سنگین و دیرهضم به شمار میروند، مدتهاست که خوردنشان به یکی از علاقه‌مندیهای افراد و خانواده‌ها تبدیل شده است. با پختن آن در خانه، حداقل میتوانید از سلامت مواد آن مطمئن باشید.
کد خبر: ۵۵۱۲۸۰

 

مواد لازم برای خمیر:


آرد: 2  پیمانه
خمیر مایه: 1 قاشق چایخوری
آب ولرم: به مقدار لازم
روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری
نمک: نوک قاشق چایخوری

مواد لازم برای روی پیتزا:


بیبی اسفناج: مقداری
پیاز قرمز: 1 یا 2 عدد کوچک
گوجه فرنگی: 1 عدد
آویشن، زیتون سیاه، پنیر مازورلا فتا: به مقدار لازم

روش پخت:


خمیر مایه را با 1/4 پیمانه آب ولرم بگزارید تا برسد.
آرد را با خمیر مایه و روغن مخلوط کنید و آرام آرام به آن آب اضافه کنید تا خمیری یکدست به دست آید و به دست نچسبد. روی خمیر دستمالی بکشید و بگذارید 1 ساعت بماند.
پس از این مدت، روی خمیر را باز کنید و کمی پنیر مازورلا همراه با آویشن بر آن بپاشید و گوجه‌فرنگی و پیاز را باریک برش بدهید و روی آن بچینید. نمک و فلفل بپاشید، اسفناج بریزید، و زیتونها را بچینید و پنیر فتا را بریزید روی همه مواد.

سینی حاوی مواد را درون فری قرار دهید که آن را روی 350 درجه فارنهایت تنظیم کرده‌اید. وقتی پنیر آب شد و نان پیتزا هم پخت، پیتزای یونانی شما آماده است.

>> آشپزخانه کوچک من

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
سارا هاشمی از تهران
Iran, Islamic Republic of
۱۳:۳۱ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۵
۰
۰
سلام خیلی عالی بود ممنون می شم اگه روش پخت انواع پیتزا را آموزش بدید
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها