مواد لازم:
ماهی آمور، فیتوفاگ، کپور ۱کیلو
سیب زمینی درشت نیم کیلو
گوجه فرنگی گوشتی نیم کیلو
پیاز درشت ۳عدد
هویج درشت ۳عدد
ادویه و فلفل و سیر به میزان لازم
پودر لیموعمانی خشک یا آب لیمو به میزان لازم
طرزتهیه:
پیازها را به قطعات بزرگ دایرهای میبریم و ته قابلمه قرار میدهیم بطوری که تمام کف قابلمه را بپوشاند. ماهیها را به قطعات دلخواه میبریم وروی پیازها میچینیم. ادویه وسیر را که کوبیدیم به آن اضافه میکنیم سیب زمینیها را پوست کنده وبه قطعات دلخواه برش زده با گوجه فرنگی وهویج که به اندازههای دلخواه بریدهایم، روی ماهیها قرار میدهیم. کمی روغن و نصف لیوان آب به آن اضافه میکنیم و با حرارت ملایم میپزیم. در حین پخت، پودر لیموخشک عمانی ویا آب لیمو هم به آان اضافه میکنیم و پس از جا افتادن مواد آن را سرو میکنیم|کاچیلافود|
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد