مواد لازم (برای ۴ نفر):
برنج: ۲/۵ پیمانه
انار دانه شده: ۱/۵ پیمانه
گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم
رب انار: ۲ قاشق غذا خوری
خلال پسته: نصف پیمانه (حدود ۷۵ گرم)
پیاز کوچک: یک هدد
فلفل سیاه و زعفران دم کرده: به مقدار لازم
روغن: به میزان دلخواه
بیشتر بخوانید: طرز تهیه رب انار
طرز تهیه:
ابتدا برنج را در آب در حال جوش بریزید، وقتی تقریبا نیمپز شد آبکش کنید. پیاز را خرد و سرخ کنید تا طلایی شود. سپس گوشت را به آن اضافه کنید. وقتی خوب سرخ شد رب انار را بیفزایید و به مدت سه تا چهار دقیقه تفت دهید. انار و خلال پسته را اضافه کنید (مقداری از خلال پسته و انار را برای تزیین کنار بگذارید). حالا مواد را با برنج نیمپز شده مخلوط کنید و با یک فنجان آب و روغن دم کنید.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رییس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت در گفتگو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»: