مواد لازم (برای ۴ نفر):
برنج: ۲/۵ پیمانه
انار دانه شده: ۱/۵ پیمانه
گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم
رب انار: ۲ قاشق غذا خوری
خلال پسته: نصف پیمانه (حدود ۷۵ گرم)
پیاز کوچک: یک هدد
فلفل سیاه و زعفران دم کرده: به مقدار لازم
روغن: به میزان دلخواه
بیشتر بخوانید: طرز تهیه رب انار
طرز تهیه:
ابتدا برنج را در آب در حال جوش بریزید، وقتی تقریبا نیمپز شد آبکش کنید. پیاز را خرد و سرخ کنید تا طلایی شود. سپس گوشت را به آن اضافه کنید. وقتی خوب سرخ شد رب انار را بیفزایید و به مدت سه تا چهار دقیقه تفت دهید. انار و خلال پسته را اضافه کنید (مقداری از خلال پسته و انار را برای تزیین کنار بگذارید). حالا مواد را با برنج نیمپز شده مخلوط کنید و با یک فنجان آب و روغن دم کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حجتالاسلام دکتر حسن رضاییمهر، استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم از مهمترین نقش رئیس مکتب جعفری میگوید