طرز کار ساده است:
سیبزمینیها را بشوئید و ابتدا برشهایی کمابیش نازک از آنها آماده کنید (درست مثل وقتی که میخواهید چیپس معمولی سرخ کنید).
حالا این برشها را به شکل گلبرگهای رز اندکی لوله کنید و کنار هم نگاه دارید.
با خلال دندان چوبی تمیزی این گلبرگهای لوله شده و کنار هم نگاه داشته شده را به یکدیگر متصل کرده، در جای خود محکم کنید.
اکنون مثل وقتی که چیپس معمولی سرخ میکنید آنها را در ظرفی از روغن داغ شده، سرخ کنید و پس از سرخ شدن، با سبزیجات تزئین کنید و سر سفره بیاورید. حالا یقیناً هم خودتان از خوردنش لذت میبرید، هم آنها که چشمانشان از هنرمندی شما در آشپزی گرده شده و با شوق و شعف به محصول راحت و آسان شما چشم دوختهاند!|جام جم سرا|رشید حسام
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد
مرسی عزیزان
خیلی عالی