مواد لازم:
شکلات تختهای: ۲۵۰ گرم
میوه (موز یا کیوی یا سیب و...): به مقدار دلخواه
پودر پسته و گردو یا تارافلهای رنگی برای تزیین: مقداری
طرز تهیه:
شکلات تختهای را به روش بن ماری* آب کنید. میوه دلخواه را برش داده، در یک انتهای چوب بستنی محکم کنید. آن را بزنید درون شکلات آب شده و خارج کنید. مقداری پودر پسته یا گردو یا نارگیل و... روی آن بریزید و بگذارید شکلات سفت شود. دسر شما آماده است. به همین راحتی و سرعت!
اگر میخواهید شکلات آب شده شکننده نباشد وقتی شکلات به روش بن ماری کاملا آب شد، زرده تخم مرغ را درون شکلات هم بزنید. با این کار وقتی روی میوه سرد شد، شکننده نخواهد بود.
* روش بن ماری:
به گرم کردن و حل کردن مواد غذایی روی بخار آب طریقه یا روش بن ماری میگویند. برای مثال: محتوی ظرف غذا را در ظرف آبی قرار داده و آن را روی حرارت اجاق گاز قرار میدهیم تا آب آرام آرام بجوشد و غذای سرد به این وسیله گرم شود. این بهترین و بهداشتیترین روش برای گرم کردن غذا و بخصوص حل کردن شکلات است.