میان‌وعده: «کیک پرتقال»

مواد لازم برای کیک- آرد: ۲۰۰گرم/ بکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری/ جوش شیرین: نصف قاشق مرباخوری/ کره: ۲۰۰گرم/ شکر: ۲۰۰گرم/ تخم مرغ: ۴ عدد/ آب پرتقال: نصف پیمانه/ پوست پرتقال رنده شده: ۲قاشق مرباخوری.
کد خبر: ۶۲۴۷۸۱

مواد لازم برای تزئین روی کیک:

خامه غلیظ: یک و نیم پیمانه
خاک قند: یک و نیم پیمانه
شکلات نیمه شیرین: ۱۵۰گرم
کره: ۵۰گرم
وانیل: کمی

طرز تهیه:

فر را روی ۱۷۰درجه سانتی گراد قرار دهید.
قالب مناسب را با کاغذ روغنی آماده کنید.
آرد، بکینگ پودر و جوش شیرین را با هم الک کنید و کنار بگذارید.
کره و شکر را هم بزنید تا سبک شود.
مواد خیس را با مواد خشک مخلوط کنید و در قالب بریزید و در فر قرار دهید تا به مدت ۲۵-۲۰ دقیقه بپزد.
پس از پخت از فر خارج کنید، پس از ۵دقیقه روی سینی پنجره دار قرار دهید.
برای روی کیک، کره و شکلات را در قابلمه ذوب کنید و سپس بگذارید خنک شود.
برای تهیه خامه، کمی وانیل و خاک قند خامه را هم بزنید تا فرم بگیرد. شکلات ذوب شده را اضافه کنید و هم بزنید.
کیک را به دو قسمت تقسیم کنید، خامه را بین ۲قسمت بریزید و سپس به طور دلخواه روی کیک را با باقی مانده خامه تزئین کنید.
>> خراسان

*شما چه نظری دارید؟ آن را با ما و دیگران در میان بگذارید*
*با کلیک روی نماد RSS  و ذخیرۀ آن، جدیدترین مطالب ما را آسانتر دنبال کنید*

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها