مواد لازم برای تزئین روی کیک:
خامه غلیظ: یک و نیم پیمانه
خاک قند: یک و نیم پیمانه
شکلات نیمه شیرین: ۱۵۰گرم
کره: ۵۰گرم
وانیل: کمی
طرز تهیه:
فر را روی ۱۷۰درجه سانتی گراد قرار دهید.
قالب مناسب را با کاغذ روغنی آماده کنید.
آرد، بکینگ پودر و جوش شیرین را با هم الک کنید و کنار بگذارید.
کره و شکر را هم بزنید تا سبک شود.
مواد خیس را با مواد خشک مخلوط کنید و در قالب بریزید و در فر قرار دهید تا به مدت ۲۵-۲۰ دقیقه بپزد.
پس از پخت از فر خارج کنید، پس از ۵دقیقه روی سینی پنجره دار قرار دهید.
برای روی کیک، کره و شکلات را در قابلمه ذوب کنید و سپس بگذارید خنک شود.
برای تهیه خامه، کمی وانیل و خاک قند خامه را هم بزنید تا فرم بگیرد. شکلات ذوب شده را اضافه کنید و هم بزنید.
کیک را به دو قسمت تقسیم کنید، خامه را بین ۲قسمت بریزید و سپس به طور دلخواه روی کیک را با باقی مانده خامه تزئین کنید.
>> خراسان
*شما چه نظری دارید؟ آن را با ما و دیگران در میان بگذارید*
*با کلیک روی نماد RSS و ذخیرۀ آن، جدیدترین مطالب ما را آسانتر دنبال کنید*
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد:
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
امین شجاعی، کارگردان و تهیهکننده مینیسریال «دم زندگی» در گفتوگو با «جامجم» از شیرینیهای تولید اثر تلویزیونی در فضای کرمان گفت
شکیبا حسینی، رهبر ارکستر سمفونیک رنسانس در گفت و گو با «جام جم» مطرح کرد