jamejamsara
سرا پیشخوان سرا کد خبر: ۶۰۸۲۷۶   ۲۹ مهر ۱۳۹۲  |  ۰۹:۳۷

کره یکی از فرآورده‌های شیر و از نظر چربی بسیار غنی است؛ آن قدر که می‌توان عنوان چرب‌ترین فرآورده لبنی را به آن داد. درباره این ماد غذایی بیشتر بدانید.

به گزارش جام جم سرا به نقل از عصر ایران- مواد دیگری نیز در کره وجود دارد که ازآن جمله۱۶ درصد آب و حدود ۱/۵ درصد مواد جامد غیر از چربی مانند پروتئین، کلسیم و فسفر است. زردی رنگ کره به دلیل مواد محلول در چربی است. کاروتن و بتاکارتون که پیش ویتامین آ هستند موجب ایجاد رنگ متمایل به زرد در کره می‌شود.

ماندگی و تغییر رنگ

رنگ زرد کره با تغییر رنگ (پر رنگ‌تر شدن سطح) آن بر اثر ماندگی تفاوت دارد. بیشترین عاملی که موجب تغییر رنگ سطح کره در اثر ماندگی می‌شود، کاهش سطح آب کره در اثر تبخیر سطحی است و معمولا زمانی اتفاق می‌افتد که کره برای مدت طولانی بدون پوشش در محیط بماند اما لایه‌های پایین‌تر کره به دلیل عدم تماس با جریان هوا و حفظ آب خود، تغییر رنگ نمی‌دهند.

چرا کره‌های محلی سفیدترند؟

دلیل تفاوت رنگ کره‌های محلی و صنعتی مقدار متفاوت آب موجود در آن است. با اینکه هردوی این محصولات از یک منبع تولید می‌شوند ولی دارای روش تولید متفاوت هستند. تولید کره‌های صنعتی بسیار پیشرفته تراز کره‌های محلی است و به همین دلیل آب کمتری در کره باقی می‌ماند. دلیل سفیدی رنگ کره‌های محلی به کره‌های صنعتی، وجوود اب بیشتر درکره محلی است و مواد جامد غیر از چربی کمتری در ترکیب خود هستند و کیفیت محصول نهایی بهتر و نگهداری آن ساده‌تر از انواع محلی آن است.

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر

پیشخوان

بیشتر

نیازمندی ها