مواد لازم :
کره بادام زمینی : دو فنجان
شکر : دو فنجان
تخممرغ، : دو عدد
جوش شیرین : دو قاشق چایخوری
وانیل :یک قاشق چایخوری و نمک : کمی
طرز تهیه:
ابتدا باید بگذارید فر در دمای 175 درجه سانتیگراد گرم شود و سینیهای آن را نیز با روغن چرب کنید. برای تهیه این شیرینی در یک کاسه متوسط، کره بادامزمینی را همراه با شکر هم بزنید تا مواد کاملا با هم مخلوط و یکدست شود. بعد از اینکه کره بادامزمینی و شکر مخلوط شد، تخممرغها را بشکنید و یکییکی داخل کاسه بریزید و هم بزنید. حالا جوششیرین، نمک و وانیل را هم اضافه کنید.
وقتی مواد کاملا با هم مخلوط شد، به اندازه یک توپ کوچک (به اندازه یک گردو) از مواد بردارید و در دست گرد کنید. سپس آنها را با فاصله مناسب یعنی حدود 5 سانتیمتری یکدیگر داخل سینی فر بچینید. وقتی همه شیرینیها را داخل سینی چیدید، به کمک یک چنگال روی آنها تصویری چهارخانه ایجاد کنید (برای این کار اول باید چنگال را از پشت روی شیرینی فشار دهید تا صاف شود و از حالت کروی دربیاید و سپس از طرف دیگر شیرینی هم همین کار را تکرار کنید تا چهارخانههایی روی شیرینی ایجاد شود)
شیرینیها را برای مدت 8 تا 10 دقیقه در فر که از قبل گرم شده است، بگذارید تا بپزد و پس از آماده شدن نیز بگذارید حدود 5 دقیقه بماند و خنک شود. حالا میتوانید این شیرینی کرهای خوشمزه را امتحان کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگو با گردآورنده کتاب «قصه جریحهدار شد» مطرح شد
ناصر ابراهیمی در گفت و گو با جام جم آنلاین؛
گفتوگو با محمد خیراندیش در حاشیه اختتامیه جشنواره بینالمللی فیلم ۱۰۰
رئیس مرکز ارتباطات و رسانه آستان قدس رضوی از تولید یک برنامه نخبگانی میگوید