مواد اولیه:
ماهی دودی یا تن ماهی
پیاز خرد شده .................. یک قاشق چایخوری
فلفل .............................نصف قاشق چایخوری
سیر..............................نصف قاشق چایخوری
کره ............................. 1 قاشق غذاخوری
پنیر خامه ای .................. 100 گرم
خیار..............................2 عدد
لیمو ترش .......................1 عدد
شوید تازه ....................... مقداری
طرز تهیه:
ابتدا خیارها را حلقه حلقه کنید. در یک ظرف کره و پنیر خامهای را باهم مخلوط کنید. کامل هم بزنید تا با هم ترکیب شوند. سپس شوید و پیاز را کاملا خرد کنید و سیر (یا پودر سیر) و مقداری فلفل را به آن بیفزایید. لیمو را بدقت بشوئید و مقداری از پوست آن را درون مواد رنده کنید. آب آن را نیز به مواد بیفزایید و خوب به هم بزنید تا سس اردور آماده شود.
حلقه های خیار را در ظرفی بچینید و کمی سس روی هر حلقه بگذارید و با قاشق کمی فشار دهید تا ثابت بماند. روی هر حلقه مقداری ماهی دودی با تن ماهی بگذارید و با مقداری شوید روی آن را تزئین کنید.
ظرف را در یخچال بگذارید و بعد از یک ساعت آن را سرو کنید.
>> جام جم سرا+گورمند
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
عضو شورای خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی در گفتوگو با «جام جم» مطرح کرد
در گفتوگو با گردآورنده کتاب «قصه جریحهدار شد» مطرح شد
ناصر ابراهیمی در گفت و گو با جام جم آنلاین؛
گفتوگو با محمد خیراندیش در حاشیه اختتامیه جشنواره بینالمللی فیلم ۱۰۰