ژیگوی فرانسوی؛ با دو شیوه و طعم متفاوت

خوراک ژیگو، غذایی گوشتی است که از گوشت گوسفند یا گوساله جوان تهیه می‌شود. ژیگو را با نمک، سبزی معطر و سیر طبخ می‌کنند. در ادامه مطلب طرز تهیه ژیگو فرانسوی توضیح داده شده است که امیدوارم خوشتان بیاید.
کد خبر: ۶۰۴۲۸۱

مواد لازم:

گوشت ران گوسفند یا گوساله: ۱ عدد
نعنا و ترخون: به مقدار لازم
سیر: ۱۰ حبه
سیب زمینی: ۳ عدد
پیاز: ۲ عدد
رب گوجه فرنگی: ۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه:

شیوه اول:
- ابتدا استخوان ران را خارج کرده، چربی‌های اضافی روی گوشت را با چاقو جدا کرده و دور می‌اندازیم.
- با نوک چاقو سوراخ‌هایی داخل گوشت ایجاد می‌کنیم و داخل هر کدام از سوراخ‌ها ۱ عدد سیر و مقداری ترخون و نعنا قرار می‌دهیم.
- داخل قابلمه مقداری روغن ریخته و روی حرارت متوسط گاز قرار می‌دهیم تا داغ شود. روغنی که ژیگو را در آن سرخ می‌کنیم بهتر است کره آب شده یا روغن زیتون بدون بو باشد.
- سپس گوشت را با روغن داغ درون قابلمه، تا اندازه‌ای تفت می‌دهیم که رنگ گوشت تغییر کند.
- پیاز خلالی خرد شده، رب گوجه فرنگی و ۴ لیوان آب را به گوشت اضافه کرده و بعد از به جوش آمدن حرارت گاز را کم می‌کنیم تا ژیگو پخته شده و آب غذا تمام شود.
- ژیگوی آماده شده را در ظرف مناسب گذاشته، با چاقو به صورت رولت‌های باریک برش زده و سس باقی مانده را روی آن می‌ریزیم.
- سیب زمینی را بصورت خلالی خرد کرده و همراه سیر خرد شده سرخ می‌کنیم، سپس دور ژیگوی آماده شده چیده، سرو می‌کنیم.

شیوه دوم:
- ابتدا استخوان ران را خارج کرده، چربی‌های اضافی روی گوشت را با چاقو جدا کرده و دور می‌اندازیم.
- با نوک چاقو سوراخ‌هایی داخل گوشت ایجاد می‌کنیم و داخل هر کدام از سوراخ‌ها ۱ عدد سیر و مقداری ترخون و نعنا قرار می‌دهیم.
- برای تهیه ژیگوی فرانسوی در فر، ابتدا فر را با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد روشن می‌کنیم.
- سیب زمینی‌ها را به صورت خلالی یا مکعب‌های درشت خرد می‌کنیم.
- کف سینی فر را چرب کرده، سیب زمینی و چند سیر با پوست را داخل سییی ریخته و پخش می‌کنیم.
- گوشت را روی سیب زمینی‌ها قرارمی دهیم.
- روی گوشت را با کره یا روغن زیتون خوب چرب می‌کنیم و رویش نمک و فلفل می‌پاشیم.
- ۲ لیوان آب داخل سینی فر ریخته، به مدت ۳-۲ ساعت داخل فر قرار می‌دهیم تا گوشت پخته شود.
- ژیگوی آماده شده را در ظرف مناسب گذاشته، با چاقو به صورت رولت‌های باریک برش زده، در انتها عصاره‌ای را که ته سینی باقی مانده است رویش ریخته و سرو می‌کنیم.

نکته:
- می‌توانیم بسته به ذائقه، مقدار سیر را کم یا زیاد کنیم. بدون سیر ژیگو خوش طعم نخواهد شد.
- گوشت ژیگو باید نرم و از ران گوساله یا گوسفند جوان باشد.
>> نون و آب

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
shine
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۵۷ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۶
۰
۰
خیلی كامل بود به كارم اومد
ابتلای شعر به روزمرگی

دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفت‌و‌گو با «جام‌جم» تأکید کرد آیین‌نامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد

ابتلای شعر به روزمرگی

نیازمندی ها