
چطور کسبوکار نوپای شکستخورده نباشیم؟
ارزش غذایی ماکارونی طی فرآیندی که از مرحله خرید تا طبخ آن طی میکند دستخوش تغییرهای زیادی میشود. در واقع هر چه موادغذایی طبیعیتر مصرف شوند، نمایه گلایسمیشان کمتر است و هر چقدر عملیات فراوری در آنها بیشتر انجام شود، نمایه گلایسمیشان افزایش پیدا میکند. نحوه پخت ماکارونی نیز در افزایش نمایه گلایسمی آن نقش موثری دارد به این ترتیب که با دم کردن ماکارونی یا حتی برنج، نمایه گلایسمی موادغذایی به میزان قابلملاحظهای افزایش پیدا میکند زیرا با این عملیات ضریب هضم غذا بیشتر میشود و بهآسانی قندخون را افزایش میدهد. البته ماکارونی جوشیده، نمایه گلایسمی پایینی دارد اما با دمکردن ماکارونی و خوردن آن، قندخون ۲ برابر بیش از مصرف ماکارونی آبکششده بالا میرود.
چطور کسبوکار نوپای شکستخورده نباشیم؟
جامجم آنلاین از رواج اجارههای چند صد میلیون تومانی برای آپارتمانهای لاکچری شمال پایتخت گزارش میدهد
جامجم آنلاین در گفتوگو با کارشناسان راهکارهای کنترل آشفته بازار اجاره بهای مسکن را بررسی میکند
جام جم آنلاین از افزایش فعالیت تالارهای پذیرایی لاکچری گزارش میدهد
گفتوگو با منصور فروزش، کارگردان مستند «زمزمه های گمشده در دوردست»
نوام چامسکی، فیلسوف و نظریهپرداز آمریکایی در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»:
جیم اونیل، عضو مجلس اعیان و وزیر اسبق اقتصاد انگلیس در گفتگو با «جامجم»: