
در گزارشی پشت پرده شبکه جاسوسی و تخریب نیروهای حامی در منطقه را بررسی کردهایم
مواد لازم:
گوشت گوساله =۱۳۰ گرم
پیاز= ۱۰ گرم
قارچ= ۲۰ گرم
پنیر پیتزا= ۸۰ گرم
نمک، فلفل و ادویه= به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه نان:
آرد=۱۰۰ گرم
تخممرغ=یک عدد
شکر=نصف قاشق مرباخوری
نمک=نصف قاشق چایخوری
کره=۳۰ گرم
مواد لازم برای سس:
گوجهفرنگی=۳ عدد
نمک، فلفل و ادویه= به میزان لازم
طرز تهیه ساندویچ:
بر روی گوشت گوساله ادویه بریزید و بگذارید بپزد. سپس گوشتها را قطعهقطعه کنید. نانهای آماده شده را با مقداری سس گوجهفرنگی و پنیر بپوشانید. گوشتها را روی آن قرار داده و روی آن پنیر، پیاز و قارچ بریزید. ساندویچهای آماده شده را در فر با دمای ۳۶۰ درجه فارنهایت به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه قرار دهید.
طرز تهیه نان:
مواد لازم برای تهیه نان را با هم مخلوط کنید. خمیر به دست آمده را داخل قالب مستطیلی شکل بریزید و داخل فر قرار دهید. درجه فر را روی ۲۶۰ تا ۲۸۰ درجه فارنهایت بگذارید و به مدت ۱۲ دقیقه خمیر را درون فر بپزید.
طرز تهیه سس:
ابتدا گوجهفرنگیها را رنده کنید. سپس آنها را درون قابلمه ریخته و بر روی اجاق با حرارت کم قرار دهید و آرام هم بزنید. نمک، فلفل و ادویه را به آن اصافه کنید.
سس آماده است، نان آماده است، مواد ساندویچ هم آماده است... میماند سلیقه شما در گذاشتن مواد درون نان و ریختن سس روی آن. نوش جانتان.
در گزارشی پشت پرده شبکه جاسوسی و تخریب نیروهای حامی در منطقه را بررسی کردهایم
گفتوگو با محمد فیلی:
به بهانه بحث درباره بودجه تولید مجموعههای فاخر تاریخی-مذهبی
گفتوگوی خواندنی با محمد بلوری، پدر حادثه نویسی ایران:
گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با رئیس پلیس فتای کشور
«جام جم» در گفتوگوی اختصاصی با دبیر ستاد نانو، عملکرد این مجموعه در سال ۱۴۰۱ را بررسی میکند
گفتوگوی «جامجم» با نادر مشایخی، هنرمند تجربهگرا
سیده الهام حسینی دختر تاریخساز وزنهبرداری ایران