موادلازم:
سیر: ۲ حبه
مغز نان باگت: یکو یکدوم پیمانه
شیر: یکدوم پیمانه
پیاز: یک عدد
روغن برای سرخ کردن: مقداری
گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
جعفری ساطوری: ۳ قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی: یک قاشق سوپخوری
نمک و فلفل و ادویه کاری: به میزان لازم
تخم مرغ: یک عدد
پنیر گودا: ۸۰ گرم
طرز تهیه:
مغز نان باگت را در شیر خیس کرده پیاز را با رنده درشت رنده کنید و در کمی روغن تفت دهید. سیر را ریز خرد کرده و به پیاز اضافه کنید. گوشت چرخ کرده را در ظرفی ریخته ورز دهید تا چسبندگی پیدا کند. پیاز، جعفری خرد شده، رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل، ادویه کاری و مغز نان باگت خیس شده در شیر را به گوشت اضافه کرده و همراه تخم مرغ خوب ورز دهید. سپس از مایه مقداری برداشته و به صورت کلوچه گرد در آورید و در آرد بغلتانید و در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنید. (حرارت خیلی ملایم باشد تا مغز آن پخته شود)، سپس کلوچهها را در سینی فر قرار دهید. پنیر گودا راهم رنده کرده و روی هر کلوچه مقداری بریزید. فر را از قبل روی حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کوده، سینی را در طبقه وسط فر به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دهید.