با یک پیراشکی گوشت خوشمزه چطورید ؟ این غذا براحتی درست می شود و موادش در دسترس است . البته برای پخت این غذای خوشمزه از خمیر های آماده هم می توانید استفاده کنید . سرآشپز " دیگ و سه پایه " امروز طرز تهیه آن را آموزش می دهد .
کد خبر: ۵۴۰۹۰۳

مواد لازم برای خمیر :

شیر / 250 میلی لیتر

مایه خمیر /یک قاشق غذاخوری

ماست  /یک قاشق غذاخوری

کره یا روغن مایع / 4 قاشق غذاخوری

شکر  /یک قاشق غذاخوری

نمک /یک قاشق چایخوری

تخم مرغ /یک عدد

آرد /به میزان لازم

 

طرز تهیه:

شیر را گرم می کنیم وسپس خمیر مایه و شکر را به  آن اضافه و با یک قاشق چوبی به هم می زنیم.

در یک ظرف دیگر تخم مرغ را میزنیم تا از حالت لختگی بیرون بیاید  . سپس تخم مرغ و ماست و نمک و کره آب شده را به شیر اضافه می کنیم و به هم می زنیم .بعد بتدریج آرد را اضافه می کنیم تا   خمیری  لطیف شود . اگر خمیر ما کمیچسبندگی داشت ، چسبندگی را با ورز دادن می گیریم و به خمیر استراحت می دهیم تا حجمش دو برابر بشود .

خمیر استراحت کرده را کمی ورز میدهیم تا هوای آن خارج شود بعد به دلخواه مقداری از خمیر برمی داریم و آن را روی سطح آرد پاشیده با وردنه به باز و به دایره های کوچکی به  اندازه یک نعلبکی تقسیم می کنیم  و لای آن را با موادی که آماده کرده ایم ، پر کرده و در روغن سرخ می کنیم .

 مواد لازم برای لای پیراشکی :

پیاز سرخ شده / یک عدد بزرگ

گوشت چرخ کرده /330 گرم

قارچ خرد شده /یک پیمانه

فلفل سبز دلمه ای رنگی و سبز / یک پیمانه

نمک و ادویه/ به  میزان لازم   

روغن مایع / به اندازه  کافی

این مواد را  مانند مواد  ماکارونی آماده  و  لای خمیرهای پیراشکی می گذاریم و سرخ  می کنیم  .

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیراشکی گوشت

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها