مواد لازم برای خمیر :
شیر / 250 میلی لیتر
مایه خمیر /یک قاشق غذاخوری
ماست /یک قاشق غذاخوری
کره یا روغن مایع / 4 قاشق غذاخوری
شکر /یک قاشق غذاخوری
نمک /یک قاشق چایخوری
تخم مرغ /یک عدد
آرد /به میزان لازم
طرز تهیه:
شیر را گرم می کنیم وسپس خمیر مایه و شکر را به آن اضافه و با یک قاشق چوبی به هم می زنیم.
در یک ظرف دیگر تخم مرغ را میزنیم تا از حالت لختگی بیرون بیاید . سپس تخم مرغ و ماست و نمک و کره آب شده را به شیر اضافه می کنیم و به هم می زنیم .بعد بتدریج آرد را اضافه می کنیم تا خمیری لطیف شود . اگر خمیر ما کمیچسبندگی داشت ، چسبندگی را با ورز دادن می گیریم و به خمیر استراحت می دهیم تا حجمش دو برابر بشود .
خمیر استراحت کرده را کمی ورز میدهیم تا هوای آن خارج شود بعد به دلخواه مقداری از خمیر برمی داریم و آن را روی سطح آرد پاشیده با وردنه به باز و به دایره های کوچکی به اندازه یک نعلبکی تقسیم می کنیم و لای آن را با موادی که آماده کرده ایم ، پر کرده و در روغن سرخ می کنیم .
مواد لازم برای لای پیراشکی :
پیاز سرخ شده / یک عدد بزرگ
گوشت چرخ کرده /330 گرم
قارچ خرد شده /یک پیمانه
فلفل سبز دلمه ای رنگی و سبز / یک پیمانه
نمک و ادویه/ به میزان لازم
روغن مایع / به اندازه کافی
این مواد را مانند مواد ماکارونی آماده و لای خمیرهای پیراشکی می گذاریم و سرخ می کنیم .
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیراشکی گوشت
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر