مواد لازم:
پودر کاری: ۳ قاشق غذاخوری
روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری
میگو: ۵۰۰ گرم
برگ گشنیز خرد شده: یک قاشق چایخوری
پیازچه خرد شده: یک عدد
مواد لازم برای تهیه سس تند:
زنجبیل تازه، رنده شده: یک قاشق غذاخوری
پیاز کاملاً خرد شده: ۲ عدد کوچک
سیر کاملاً خرد شده: ۴ حبه
فلفل قرمز کاملاً خرد شده: ۱ عدد
گشنیز خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
آویشن تازه: ۳ برگ
جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
کرفس خرد شده: ۱ شاخه
سرکه: سه قاشق غذاخوری
پودر فلفل: نصف قاشق چای خوری
روش تهیه:
زنجبیل، پیاز، سیر، فلفل قرمز، برگ گشنیز، برگ آویشن، جعفری و کرفس را با هم مخلوط کنید. آنها را به همراه ۲۵ میلی لیتر سرکه داخل مخلوط کن بریزید و آن قدر با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند. حدود ۲ الی ۳ قاشق پر از این سس سبز رنگ را روی میگوها بریزید و خوب به هم بزنید.
پودر کاری را با حدود ۱۲۵ میلی لیتر آب کاملاً مخلوط کنید تا به صورت خمیر در بیاید.
روغن را داخل ماهیتابه حرارت دهید و سپس خمیر کاری را با حرارت ملایم داخل روغن سرخ کنید. در تمام مدت خمیر کاری را به هم بزنید تا معطر و خوشبو شود.
میگوها را داخل ماهیتابه بریزید و جند دقیقه سرخ نمایید. سپس مقداری آب داخل ماهیتابه بریزید طوری که میگو اندکی مرطوب شوند و محتویات داخل ماهیتابه به صورت یک سس کاری غلیظ در بیاید. ۲ الی ۳ دقیقه محتویات داخل ماهیتابه باید روی حرارت بجوشد تا میگوها نرم شوند. سپس برگ گشنیز و پیازچه را به آنها بیفزایید و هم بزنید.
این غذا را میتوانید همراه با برنج سرو کنید.