مواد لازم :
ماهی قزلآلا - دو عدد
روغن مایع ذرت - یک پیمانه
برنج - پنج پیمانه
سبزیپلو - چهار پیمانه
سیر تازه خردشده - نصف پیمانه
نمک و فلفل - به میزان لازم
زعفران - به میزان لازم
طرز تهیه :
ماهیها را تمیز شسته و استخوان آنها را جدا میکنیم. مقداری نمک، فلفل و زعفران به آنها میزنیم تا مزهدار شوند. در این فاصله برنج را که از شب قبل همراه نمک خیس کردهایم با سبزیپلو آبکش میکنیم. سپس ماهی را از طرفی که گوشت دارد در ماهیتابه سرخ میکنیم و طرف دیگر که پوست ماهی میباشد را ته ماهیتابه قرار داده و برنج آبکش شده را روی آن میریزیم. ماهی دوم را کاملا سرخ کرده و سر آن را جدا میکنیم و در ماهیتابه گذاشته و بقیه برنج و سیر تازه را روی آن میریزیم. در ظرف کوچکی، نصف پیمانه آب و بقیه روغن را ریخته روی حرارت میگذاریم. زمانی که به جوش آمد روی برنج میریزیم و در ظرف را با فویل آلومینیومی بسته و آن را یک ساعت روی حرارت ملایم دم میکنیم. نهایتاً، در ظرف موردنظر برگردانده و مطابق شکل تزئین میکنیم.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سفیر کشورمان در عشقآباد در گفتوگو با «جامجم» ابعاد مختلف سفر رئیسجمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد
همزمان با موافقت معاون رئیسجمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفتوگو با دکتر امید قبادی، نایبرئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالشهای این حوزه را بررسی کردیم
بررسی شرایط تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی از زبان اسماعیل حلالی