jamejamsara
سرا آشپزی کد خبر: ۵۷۲۱۳۸   ۲۸ خرداد ۱۳۹۲  |  ۱۱:۰۱

کدو از معدود صیفی‌جاتی است که تقریبا در تمام فصول سال یافت می​شود و خواص فراوانی دارد. افرادی که به خوردن بادمجان حساسیت دارند، می‌توانند از کدو استفاده کنند.

 

 

مواد لازم:

سیب زمینی 2 عدد

کدوی متوسط 4 عدد

تخم مرغ 2 عدد

شوید و پیازچه خرد شده 5 قاشق غذا خوری

آرد 2 قاشق غذا خوری

نمک و ادویه به میزان لازم

ماست برای تهیه سس یک لیوان

روغن برای سرخ کردن به میزان لازم

 

طرز تهیه:

ابتدا سیب زمینی و کدو‌ها را آب پز کرده و سپس رنده کنید. آرد، تخم مرغ، فلفل و نمک و نیمی از پیازچه و شویدها را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. روغن را در ماهی تابه ریخته پس از گرم شدن مواد را درون روغن سرخ کنید. بعد از این‌که یک طرف کو​کو سرخ شد آن را بر گردانید تا روی دیگر آن هم سرخ شود. از بقیه پیازچه و شوید برای تهیه سس این غذا استفاده کنید. به این ترتیب که آن‌ها را با ماست و مقداری نمک و نعنا خشک شده مخلوط کنید. کوکو را با سس آماده شده تزیین کنید و سر میز بیاورید.

>> چاردیواری

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر
چالش ایجاد شغل برای نخبگان

چالش ایجاد شغل برای نخبگان

مسائل مربوط به نخبگان از سال‌ها قبل مورد توجه من بود، به طوری که از سال ۱۳۸۰ به صورت جدی وارد این بحث شدم و دغدغه‌هایم را پیگیری کردم. علت اصلی‌اش هم این بود که در نمایشگاهی مطلع شدم از۱۵۰ دانش‌آموز المپیادی کشور، حدود ۹۰ نفرشان به خارج کشور مهاجرت کرده‌اند. این موضوع باعث شد تا من نظریه مهاجرت ژن‌ها را مطرح کنم و در مقاله‌ای به آن بپردازم.

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر

پیشخوان

بیشتر

نیازمندی ها