jamejamsara
سرا آشپزی کد خبر: ۵۷۲۱۳۸   ۲۸ خرداد ۱۳۹۲  |  ۱۱:۰۱

کدو از معدود صیفی‌جاتی است که تقریبا در تمام فصول سال یافت می​شود و خواص فراوانی دارد. افرادی که به خوردن بادمجان حساسیت دارند، می‌توانند از کدو استفاده کنند.

 

 

مواد لازم:

سیب زمینی 2 عدد

کدوی متوسط 4 عدد

تخم مرغ 2 عدد

شوید و پیازچه خرد شده 5 قاشق غذا خوری

آرد 2 قاشق غذا خوری

نمک و ادویه به میزان لازم

ماست برای تهیه سس یک لیوان

روغن برای سرخ کردن به میزان لازم

 

طرز تهیه:

ابتدا سیب زمینی و کدو‌ها را آب پز کرده و سپس رنده کنید. آرد، تخم مرغ، فلفل و نمک و نیمی از پیازچه و شویدها را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. روغن را در ماهی تابه ریخته پس از گرم شدن مواد را درون روغن سرخ کنید. بعد از این‌که یک طرف کو​کو سرخ شد آن را بر گردانید تا روی دیگر آن هم سرخ شود. از بقیه پیازچه و شوید برای تهیه سس این غذا استفاده کنید. به این ترتیب که آن‌ها را با ماست و مقداری نمک و نعنا خشک شده مخلوط کنید. کوکو را با سس آماده شده تزیین کنید و سر میز بیاورید.

>> چاردیواری

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر
مشتری بانک درگیر شناسه شهاب نیست

مشتری بانک درگیر شناسه شهاب نیست

کد یا شناسه شهاب همان شناسه‌ای است که بانک‌ها مشتری را از طریق آن شناسایی می‌کنند،یعنی برای اشخاص حقیقی کد ملی، اشخاص حقوقی شناسه ملی و برای اتباع خارجی همان شماره فراگیر اتباع خارجی است.

فرانسه بر مدار سیاست اجبار

فرانسه بر مدار سیاست اجبار

سیاست‌های فرانسه طی سال‌های گذشته تابعی از سازوکارهای دیپلماسی اجبار،‌ همکاری‌های حقوقی و فشارهای سیاسی علیه ایران بوده است.

گفتگو

بیشتر
راه میانبر رشد کسب‌وکار

گفت‌وگو با دکتر علی رودگر، از پایه‌گذاران هک رشد کسب‌وکار در ایران که موجب رشد بسیاری از کسب‌وکارهای نوپا و بزرگ‌ مقیاس کشور شده است

راه میانبر رشد کسب‌وکار

پیشنهاد سردبیر

بیشتر
اسرار یک سکه مجازی

اگر از بیت‌کوین، ارزش آن، قوانین خرید و فروش و جزئیات دیگر آن خبر ندارید، این گزارش را بخوانید

اسرار یک سکه مجازی

غائله غربالگری

انتشار اخبار تایید نشده درباره حذف غربالگری اجباری با واکنش‌های مختلفی روبه‌رو شد

غائله غربالگری

پیشخوان

بیشتر