نان باگت بلند: 1 عدد
سبزی مخصوص کوکو: 200 گرم
تخممرغ: 4 عدد
روغن مایع: به میزان لازم
نمک وادویه: به میزان دلخواه
طرزتهیه: سبزی کوکو را خوب بشویید و پس از اینکه آب آن رفت، خردکنید. سپس تخممرغها را به آن بیفرایید و نمک و فلفل بزنید و خوب مخلوط کنید.
نان باگت را به برشهای 2 سانتی از عرض ببرید و با احتیاط داخل آن را خالی کنید تا حلقهای شود. روغن را در ماهیتابه بریزید و بگذارید داغ شود. حلقههای باگت را در روغن بگذارید و داخل آن را با قاشق از مواد کوکو بریزید و هر دو طرف آن را سرخ کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگو با محسن بهرامی، گوینده کتاب «مسیح بازمصلوب»
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم: