نان باگت بلند: 1 عدد
سبزی مخصوص کوکو: 200 گرم
تخممرغ: 4 عدد
روغن مایع: به میزان لازم
نمک وادویه: به میزان دلخواه
طرزتهیه: سبزی کوکو را خوب بشویید و پس از اینکه آب آن رفت، خردکنید. سپس تخممرغها را به آن بیفرایید و نمک و فلفل بزنید و خوب مخلوط کنید.
نان باگت را به برشهای 2 سانتی از عرض ببرید و با احتیاط داخل آن را خالی کنید تا حلقهای شود. روغن را در ماهیتابه بریزید و بگذارید داغ شود. حلقههای باگت را در روغن بگذارید و داخل آن را با قاشق از مواد کوکو بریزید و هر دو طرف آن را سرخ کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
رضا رجبی، پیشکسوت استقلال در گفتوگو با جامجم آنلاین
تیم بسکتبال زنان استقلال پس از چند دهه برای حضور در لیگ برتر آماده میشود
سوسن اصلانی، نوازنده پیشکسوت سنتور در گفتوگو با «جامجم»: