مواد لازم:
برنج: یک لیوان
لپه: یک پیمانه
سبزی (جعفری، اسفناج، نعناع، گشنیز): یک کیلو
آلو خشک: 250 گرم
نمک و فلفل: به مقدار کافی
نعناع داغ: دو تا سه قاشق غذاخوری
زعفران: به مقدار کافی.
طرز تهیه:
لپه را پخته، برنج را پس از شستن داخل آن میریزیم و پس از پخته شدن، کره و نمک و فلفل را اضافه میکنیم. بعد از یکی دو جوش سبزیهای خردکرده را در آن ریخته، یکربع بعد آلو را (که به مدت یک ساعت از قبل خیس کردهایم) در آش میریزیم و با حرارت ملایم میگذاریم تا آش جا بیفتد. پس از جا افتادن، آش را در ظرف کشیده و روی آنرا با نعناع داغ و زعفران تزیین میکنیم.
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد