مواد لازم :
گشنیز : نیم کیلو
ماست : 3 پیمانه
سیر : یک حبه
نمک و فلفل :به میزان لازم
جو نیم کوب :یک پیمانه
هویج : دو عدد
طرز تهیه:
جو را از شب قبل خیس کرده وبا کره تفت داده وبگذارید بپزد . یک ساعت بعد هویج نگینی شده را هم اضافه کنید وسپس نمک وفلفل وماست وسیر رنده شده را اضافه وخوب مخلوط کنید و بگذارید جا بیفتد . سپس گشنیز را خرد کرده و اضافه کنید و برای چاشنی این سوپ می توان از آبلیموهم استفاده کرد .
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان امور اجتماعی کشور بررسی کرد
در گفتوگوی خبرنگار «جامجم» در بیروت با شیخ صهیب حبلی، عضو ارشد علمای مقاومت اسلامی لبنان مطرح شد:
در گفتوگوی «جامجم» با معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد مطرح شد