jamejamsara
سرا آشپزی کد خبر: ۵۶۷۶۵۵   ۱۳ خرداد ۱۳۹۲  |  ۱۲:۳۸

ورساق"در کردی به معنای «کلوچه محلی» است که خیلی ساده تهیه می شود و به فر نیاز ندارد بنابراین همه خانواده‌ها می‌توانند آن را تهیه و برای میهمانی‌هایشان استفاده کنند. ورساق شیرینی‌ای متعلق به خطه کردستان و در واقع قطاب کردی است .

مواد لازم :

آرد  : 500 گرم                                

شکر  : 100 گرم

شیر  :  1 لیوان

تخم‌مرغ  :  1 عدد   

رازیانه   :   نصف قاشق سوپ خوری

روغن برای سرخ کردن  :   به میزان لازم 

 

مواد لازمبرای مواد لای ورساق:

دارچین :2 قاشق سوپ خوری                

هل ساییده شده :قاشق مربا خوری                 

گلاب : 1 قاشق مربا خوری

گردوی چرخ شده : 2/1 لیوان 

شکر : 1 لیوان

طـرز تـهـیـه:

* ابتدا آرد، نمک، رازیانه و شکر را با هم مخلوط و بعد تخم‌مرغ، شیر و زعفران دم‌کرده را اضافه کنید و خمیر به دست آمده را خوب ورز دهید. آن قدر ورز دادن را ادامه دهید تا خمیر به دستتان نچسبد.

* برای تهیه مواد داخل شیرینی، دارچین، هل پودر شده، گلاب، گردو و شکر را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

* خمیر آماده شده را با وردنه به صورت ورقه‌ای نازک درآورید و با سر لیوان آن را دایره دایره برش دهید.

* با قاشق از مواد داخل شیرینی وسط هر یک از دایره‌ها بگذارید و آن را ببندید.

* روغن را داغ کنید و شیرینی‌ها را در آن سرخ و از روغن خارج کنید و روی حوله یک‌بار مصرف بگذارید تا روغن آن گرفته شود. به این ترتیب شیرینی شما آماده خوردن خواهد بود.

7 راز ورساق

1. خمیر ورساق باید بوی زعفران بدهد، بنابراین در ریختن زعفران در این خمیر دست و دلبازی به خرج دهید.

2. خمیر ورساق نباید به دست بچسبد بنابراین آن را خوب ورز دهید و اگر احساس می‌کنید چسبناک است، روی آن آرد بپاشید و به ورز دادن ادامه دهید.

3. اگر خمیر سفت شد به آن کمی شیر یا زعفران دم‌کرده اضافه کنید.

4. روغنی که برای سرخ کردن این شیرینی استفاده می‌کنید، می‌تواند روغن محلی، کره یا روغن مخصوص سرخ کردن باشد. البته 2 روغن اول، طعم بهتری ایجاد خواهند کرد.

5. برای تزیین این شیرینی، بهتر است از پودر قند و دارچین استفاده کنید.

6. اگر می‌خواهید شیرینی‌ها تردتر شوند، بهتر است روی آن‌ها با قلم‌مو کمی تخم‌مرغ بزنید. لزومی ندارد زرده و سفیده را جدا کنید و می‌توانید محتویات یک تخم‌مرغ را پس از مخلوط کردن، روی شیرینی‌ها بمالید.

7. برای نگهداری شیرینی،‌ بهتر است آن را در یخچال بگذارید، البته اگر روی شیرینی‌ها تخم‌مرغ زده‌اید، بهتر است آن را همان روز میل کنید در غیر این صورت می‌توانید آن‌ها را در ظرف شیشه‌ای درداری بچینید و در یخچال بگذارید.

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر
هشدارهای مهم برای خانه تکانی

هشدارهای مهم برای خانه تکانی

به روزهای پایانی سال نزدیک می‌شویم و در این روزها تقریبا تمام زنان ایرانی بر اساس یک سنت بسیار پسندیده که به آن خانه تکانی گفته می‌شود، مشغول نظافت و پاکسازی منازل خواهند شد.

قطعنامه صادر می‌شد دلیلی برای ادامه برجام وجود نداشت

قطعنامه صادر می‌شد دلیلی برای ادامه برجام وجود نداشت

در مورد موضوع عقب‌نشینی غرب از صدور قطعنامه علیه جمهوری اسلامی می‌توان گفت نوعی عقلانیت بین اعضای شورای حکام یا حداقل حرکت به سمت عقلانیت از سوی آنها وجود دارد و در این ارتباط هشدار افراد عاقل در جامعه جهانی منجر شد آنها از صدور قطعنامه ضدایرانی خودداری کنند؛ چرا که در صورت صدور قطعنامه، دیگر دلیلی برای حضور جمهوری اسلامی در برجام بی‌خاصیت وجود نداشت و به این ترتیب دست ایران برای کنار گذاشتن آن بازتر می‌شد.

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر
حراجی جراحی!

درآمد بالا و ریسک کم عمل جراحی زیبایی سبب شده برخی پزشکان برخلاف تخصص‌شان به این بازار رو بیاورند

حراجی جراحی!

پیشخوان

بیشتر