مواد لازم :
آرد : 500 گرم
شکر : 100 گرم
شیر : 1 لیوان
تخممرغ : 1 عدد
رازیانه : نصف قاشق سوپ خوری
روغن برای سرخ کردن : به میزان لازم
مواد لازمبرای مواد لای ورساق:
دارچین :2 قاشق سوپ خوری
هل ساییده شده :قاشق مربا خوری
گلاب : 1 قاشق مربا خوری
گردوی چرخ شده : 2/1 لیوان
شکر : 1 لیوان
طـرز تـهـیـه:
* ابتدا آرد، نمک، رازیانه و شکر را با هم مخلوط و بعد تخممرغ، شیر و زعفران دمکرده را اضافه کنید و خمیر به دست آمده را خوب ورز دهید. آن قدر ورز دادن را ادامه دهید تا خمیر به دستتان نچسبد.
* برای تهیه مواد داخل شیرینی، دارچین، هل پودر شده، گلاب، گردو و شکر را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
* خمیر آماده شده را با وردنه به صورت ورقهای نازک درآورید و با سر لیوان آن را دایره دایره برش دهید.
* با قاشق از مواد داخل شیرینی وسط هر یک از دایرهها بگذارید و آن را ببندید.
* روغن را داغ کنید و شیرینیها را در آن سرخ و از روغن خارج کنید و روی حوله یکبار مصرف بگذارید تا روغن آن گرفته شود. به این ترتیب شیرینی شما آماده خوردن خواهد بود.
7 راز ورساق
1. خمیر ورساق باید بوی زعفران بدهد، بنابراین در ریختن زعفران در این خمیر دست و دلبازی به خرج دهید.
2. خمیر ورساق نباید به دست بچسبد بنابراین آن را خوب ورز دهید و اگر احساس میکنید چسبناک است، روی آن آرد بپاشید و به ورز دادن ادامه دهید.
3. اگر خمیر سفت شد به آن کمی شیر یا زعفران دمکرده اضافه کنید.
4. روغنی که برای سرخ کردن این شیرینی استفاده میکنید، میتواند روغن محلی، کره یا روغن مخصوص سرخ کردن باشد. البته 2 روغن اول، طعم بهتری ایجاد خواهند کرد.
5. برای تزیین این شیرینی، بهتر است از پودر قند و دارچین استفاده کنید.
6. اگر میخواهید شیرینیها تردتر شوند، بهتر است روی آنها با قلممو کمی تخممرغ بزنید. لزومی ندارد زرده و سفیده را جدا کنید و میتوانید محتویات یک تخممرغ را پس از مخلوط کردن، روی شیرینیها بمالید.
7. برای نگهداری شیرینی، بهتر است آن را در یخچال بگذارید، البته اگر روی شیرینیها تخممرغ زدهاید، بهتر است آن را همان روز میل کنید در غیر این صورت میتوانید آنها را در ظرف شیشهای درداری بچینید و در یخچال بگذارید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
جامجم» در گفت وگو با دکترسید محمد مرندی،مهمترین چالشهای پیشرو در دستیابی تهران و واشنگتن به توافق را بررسی کرد
سیدعبدالله صفیالدین، نماینده حزبالله در ایران: