مواد لازم:
هلو: ۲ عدد
انبه: ۱عدد
شکر: هموزن هلو و انبه
پودر ژله هلو: ۱ قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
هلو و انبه را پوست بگیرید و هستههای آن را جدا کنید. همه را به قطعات ریز خرد کنید. پودر ژله را در کمی آب گرم حل کنید. هلو و انبه را با آب و شکر روی حرارت بگذارید تا پخته شود.
میزان آبی که اضافه میکنید نباید زیاد باشد؛ بلکه باید به حدی باشد که میوه ها پخته شود و در پایان پخت، آب کاملاْ تبخیر شده باشد.
سعی کنید با پشت قاشق میوهها را له کنید. ژله را اضافه کنید و صبر کنید تا آب مارمالاد تبخیر و مارمالاد آماده شود.
این مقدار برای تهیه یک کاسه کوچک مارمالاد است که می توان به عنوان صبحانه با بیسکویت یا پنکیک و سایر نانها میل کرد. میتوانید در این مارمالاد از مقدار شکر کمتری هم استفاده کنید در این صورت مدت نگهداری آن طولانی نخواهد بود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد