مواد لازم :
سیب زمینی پخته ورنده شده:400گرم
روغن : دو قاشق غذاخوری
سیر : دو حبه
پیازچه : 5 عدد
فلفل دلمه کوچک:1 عدد
جعفری خرد شده : دو قاشق غذاخوری
تخم مرغ :دو عدد
ذرت : به مقدار لازم
آرد: به مقدار لازم
شیر : دو قاشق غذاخوری
آرد سوخاری :50گرم
طرز تهیه:
سیر وپیازچه را خرد کرده وبا روغن کمی تفت دهید تانرم شود. سپس فلفل دلمه خرد شده وجعفری را افزوده و بلافاصله از روی حرارت برداشته واجازه دهید خنک شود وسپس آن را باسیب زمینی وتخم مرغ مخلوط کرده , کمی نمک وفلفل افزوده وخوب مخلوط کنید .
مایه آماده شده را دو ساعت در یخچال استراحت دهید .سپس به اندازه 1 قاشق غذاخوری از مواد رابا ذرت در دست فرم داده ودر آرد بغلتانید وسپس ان را در مخلوط تخم مرغ وشیر زده ودر اخر در آرد سوخاری زده ودر روغن داغ سرخ کنید .
آموزشگاه نگارشید/مریم نادعلی
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
ستار همدانی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
مستند «عمق میدان» تلاشی جسورانه برای شکستن انحصار روایتهای زمینی و به تصویر کشیدن نبرد در خلیجفارس است
محیططباطبایی: خانه موزهها در همه جای دنیا سرمایههای فرهنگی هستند