مواد لازم:
برگ مو: 300 گرم
 گوشت چرخکرده: 400 گرم
 سبزی (جعفری، شوید، ریحان، نعنا)
لپه: 150 گرم
پیاز: 2 عدد
برنج: 3 پیمانه
روغن: به مقدار لازم
نمک و فلفل و زردچوبه: به مقدار لاز
سرکه: به مقدار دلخواه،
شکر: به مقدار دلخواه
	
	طرز تهیه:
	
	1) در ابتدا برنج را که از قبل خیس کردهایم، میجوشانیم و در آبکش میریزیم.
	
	2) پیازها را خرد کرده و تفت میدهیم و سپس گوشت و نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کرده و کمی به تفت دادن ادامه میدهیم.
	
	3) لپه را میپزیم و بعد از سرد شدن همراه برنج به سایر مواد اضافه میکنیم.
	
	4) سبزیها را خرد کرده و به مواد اضافه میکنیم.
	
	5) برگ مو را داخل آبجوش به مدت یک دقیقه میجوشانیم، بعد از آن آبکش کرده حالا مواد را داخل برگ مو ریخته و میپیچیم و بعد برگ موها را داخل قابلمه روی هم میچینیم و حدود نصف لیوان آب به آن اضافه میکنیم و بعد از آنکه آب جوش آمد حرارت را کم کرده و حدود یکساعت دم میگذاریم.در صورتی که مایل باشید میتوانید بهجای آب، دلمهها را در مخلوطی از سرکه و شکر (به عنوان چاشنی) گذاشته تا دم بکشد. این بستگی به ذائقه شما دارد.
 		 	
    
    
    
    
    در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
    
    در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
    
    عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
    
    گفت و گو با بهزاد داداش زاده بازیکن سابق پرسپولیس و تیم ملی
مدیرعامل «بنیاد ملی پویانمایی» معتقد است فرهنگ «تولید مشترک» و توزیع مسئولیتها تنها راه توسعه بینالمللی است
فریدون جنیدی معتقد است: یادگار فردوسی اثری عمیق است که نباید به شکل سطحی به آن نگاه کرد