jamejamsara
سرا آشپزی کد خبر: ۵۶۷۳۹۶ ۱۲ خرداد ۱۳۹۲  |  ۰۹:۰۰

هنوز هم برای پختن دلمه برگ مو دیر نشده ، امروز طرز پخت دلمه برگ مو را با چاشنی شیرین آموزش می دهیم برای آن دسته از مخاطبان که غذاهای شیرین دوست دارن.

مواد لازم:

برگ مو: 300 گرم

‌‌ گوشت چرخ‌کرده: 400 گرم

‌ سبزی (جعفری، شوید، ریحان، نعنا)‌

لپه: 150 گرم

پیاز: 2 عدد

برنج: 3 پیمانه

روغن: به مقدار لازم

نمک و فلفل و زردچوبه: به مقدار لاز

سرکه: به مقدار دلخواه،

شکر: به مقدار دلخواه


طرز تهیه:

1)‌ در ابتدا برنج را که از قبل خیس کرده‌ایم، می‌جوشانیم و در آبکش می‌ریزیم.

2)‌ پیازها را خرد کرده و تفت می‌دهیم و سپس گوشت و نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کرده و کمی به تفت دادن ادامه می‌دهیم.

3)‌ لپه را می‌پزیم و بعد از سرد شدن همراه برنج به سایر مواد اضافه می‌کنیم.

4)‌ سبزی‌ها را خرد کرده و به مواد اضافه می‌کنیم.

5)‌ برگ مو را داخل آب‌جوش به مدت یک دقیقه می‌جوشانیم، بعد از آن آبکش کرده حالا مواد را داخل برگ مو ریخته و می‌پیچیم و بعد برگ موها را داخل قابلمه روی هم می‌چینیم و حدود نصف لیوان آب به آن اضافه می‌کنیم و بعد از آنکه آب جوش آمد حرارت را کم کرده و حدود یک‌ساعت دم می‌گذاریم.در صورتی که مایل باشید می‌توانید به‌جای آب، دلمه‌ها را در مخلوطی از سرکه و شکر (به عنوان چاشنی)‌ گذاشته تا دم بکشد. این بستگی به ذائقه شما دارد.

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر
کدام دست در این خاک باد می‌کارد؟

کدام دست در این خاک باد می‌کارد؟

چهاردهم دی‌ماه امسال یک روز تلخ برای افغانستان بود. از پاکستان خبر رسید، ۱۰ معدنچی هزاره که گویا هفت نفر از آنها افغانستانی بوده‌اند توسط تروریست‌ها در ۵۰ کیلومتری شهر کویته، شبانه سر بریده شدند.

آخرین تنفس مصنوعی آمریكا به تروریست‌های سعودی

آخرین تنفس مصنوعی آمریكا به تروریست‌های سعودی

خشم ایالات متحده آمریكا از شكست در جنگ یمن، به نقطه اوج خود رسیده است. بن‌سلمان، بن‌زاید و دیگر مهره‌های واشنگتن در منطقه به نماد استیصال در برابر مقاومت تمام‌عیار انصارا... و نیروهای مقاومت یمن تبدیل شده‌اند.

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر

پیشخوان

بیشتر