jamejamsara
سرا آشپزی کد خبر: ۵۶۷۳۹۶   ۱۲ خرداد ۱۳۹۲  |  ۰۹:۰۰

هنوز هم برای پختن دلمه برگ مو دیر نشده ، امروز طرز پخت دلمه برگ مو را با چاشنی شیرین آموزش می دهیم برای آن دسته از مخاطبان که غذاهای شیرین دوست دارن.

مواد لازم:

برگ مو: 300 گرم

‌‌ گوشت چرخ‌کرده: 400 گرم

‌ سبزی (جعفری، شوید، ریحان، نعنا)‌

لپه: 150 گرم

پیاز: 2 عدد

برنج: 3 پیمانه

روغن: به مقدار لازم

نمک و فلفل و زردچوبه: به مقدار لاز

سرکه: به مقدار دلخواه،

شکر: به مقدار دلخواه


طرز تهیه:

1)‌ در ابتدا برنج را که از قبل خیس کرده‌ایم، می‌جوشانیم و در آبکش می‌ریزیم.

2)‌ پیازها را خرد کرده و تفت می‌دهیم و سپس گوشت و نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کرده و کمی به تفت دادن ادامه می‌دهیم.

3)‌ لپه را می‌پزیم و بعد از سرد شدن همراه برنج به سایر مواد اضافه می‌کنیم.

4)‌ سبزی‌ها را خرد کرده و به مواد اضافه می‌کنیم.

5)‌ برگ مو را داخل آب‌جوش به مدت یک دقیقه می‌جوشانیم، بعد از آن آبکش کرده حالا مواد را داخل برگ مو ریخته و می‌پیچیم و بعد برگ موها را داخل قابلمه روی هم می‌چینیم و حدود نصف لیوان آب به آن اضافه می‌کنیم و بعد از آنکه آب جوش آمد حرارت را کم کرده و حدود یک‌ساعت دم می‌گذاریم.در صورتی که مایل باشید می‌توانید به‌جای آب، دلمه‌ها را در مخلوطی از سرکه و شکر (به عنوان چاشنی)‌ گذاشته تا دم بکشد. این بستگی به ذائقه شما دارد.

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر

پیشخوان

بیشتر

نیازمندی ها