کم کم فصل اسفناج به پایان می رسد و برای تهیه انواع غذاها با این سبزی پر خاصیت ، باید تا زمستان صبر کنیم . پس تا هنوز اسفناج در سبزی فروشی ها پیدا می شود ، یک غذای خوشمزه دیگر با آن درست کنید .
کد خبر: ۵۶۱۹۴۹

مواد لازم

ماست و روغن مایع و آرد ذرت :از هر کدام یک پیمانه
سرکه :یک قاشق غذاخوری 
تخم‌مرغ :یک عدد 
بیکینگ‌پودر : یک چهارم قاشق چایخوری 
نمک و فلفل و آرد سفید :به میزان لازم

مواد لازم میانی

 اسفناج :500 گرم

 پیاز: یک عدد

 پنیر سفید :50 گرم

 کره: یک قاشق غذاخوری

 نمک و فلفل: به میزان لازم

 طرز تهیه

پیاز را خرد کرده و با کره تفت دهید تا نرم شود.

اسفناج‌های خردشده را اضافه کرده و تفت دهیدو نمک و فلفل بزنید. سپس مواد را از روی حرارت برداشته و پنیر خردشده را به آن افزوده و مخلوط کنید.

در ظرف دیگری سفیده تخم‌مرغ، آرد ذرت، بیکینگ‌پودر، سرکه، روغن، ماست، نمک و فلفل را ریخته و با هم مخلوط کنید و آرد سفید را تا زمانی که خمیر یک‌دستی شود و به دست نچسبد اضافه نمایید.

خمیر را کمی ورز دهید.  بعد از آن به اندازه یک گردو برداشته و در کف دست باز کرده و از مایه اسفناج  کمی در آن گذاشته، خمیر را جمع کرده و در سینی فر چرب شده قرار دهید. روی آنها زرده تخم‌مرغ زده و در فری که از قبل با دمای 200 درجه سانتی‌گراد گرم شده به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا روی آنها طلایی شود.

آشپزی

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
عالی بود
Australia
۰۸:۳۳ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۸
۰
۰
اموزش سس ها نشان دهید

نیازمندی ها