مواد لازم :
گل کلم و هویج خردشده از هر کدام :500 گرم
سیبزمینی خردشده: 250 گرم
روغن: دو قاشق غذاخوری
تخم گشنیز و زیره سبز از هر کدام :هشت قاشق چایخوری
زردچوبه و فلفل :دو قاشق چایخوری
آب: نصف پیمانه
رب گوجهفرنگی :چهار قاشق غذاخوری
خامه :200 گرم
طرز تهیه:
روغن را داغ کنید. سپس زیره و تمام ادویهها را درون روغن بریزید تا طلایی شود. پس از اینکه زیره قهوهای شد، گل کلم، هویج و سیبزمینی را درون آن بریزید تا سرخ شود. آب را اضافه کرده و بگذارید به مدت 20 دقیقه روی حرارت بماند تا سبزیها پخته و نرم شود و آب آن کشیده و تنگاب شود .
سپسخامه، رب گوجهفرنگی و نمک را اضافه کنید و پنج دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگوی «جامجم» با هوشنگ توکلی پیرامون تجربه بازی در «مرگ تدریجی یک رویا»
طالقانی معتقد است سینمای ملی داشتن به هر قیمتی افتخار محسوب نمیشود، چون این مقوله تبدیل به یک ابژه شده و طرف غربی هر قدر خودمان را تحقیر کنیم، بیشتر به ما امتیاز میدهد
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد