jamejamsara
سرا آشپزی کد خبر: ۵۶۴۴۰۶   ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۲  |  ۱۳:۰۱

گل کلم علاوه بر اینکه پای ثابت ترشی های پاییزه و زمستانه است ، می توان با آن غذاهای خوشمزه ای هم تهیه و تنوع غذایی هم برای اعضای خانواده ایجاد کرد . سرآشپز ما امروز طرز تهیه خوراک گل کلم و خامه را آموزش می دهد .

مواد لازم :

گل کلم و هویج خردشده از هر کدام :500 گرم

سیب‌زمینی خردشده: 250 گرم

روغن: دو قاشق غذاخوری

تخم گشنیز و زیره سبز از هر کدام :هشت قاشق چایخوری

زردچوبه و فلفل :دو قاشق چایخوری

آب: نصف پیمانه

رب گوجه‌فرنگی :چهار قاشق غذاخوری

خامه :200 گرم

طرز تهیه:

روغن را داغ کنید. سپس زیره و تمام ادویه‌ها را درون روغن بریزید تا طلایی شود. پس از این‌که زیره قهوه‌ای شد، گل کلم، هویج و سیب‌زمینی را درون آن بریزید تا سرخ شود. آب را اضافه کرده و بگذارید به مدت 20 دقیقه روی حرارت بماند تا سبزی‌ها پخته و نرم شود و آب آن کشیده  و تنگاب شود .

سپسخامه، رب گوجه‌فرنگی و نمک را اضافه کنید و پنج دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید.

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر
چالش ایجاد شغل برای نخبگان

چالش ایجاد شغل برای نخبگان

مسائل مربوط به نخبگان از سال‌ها قبل مورد توجه من بود، به طوری که از سال ۱۳۸۰ به صورت جدی وارد این بحث شدم و دغدغه‌هایم را پیگیری کردم. علت اصلی‌اش هم این بود که در نمایشگاهی مطلع شدم از۱۵۰ دانش‌آموز المپیادی کشور، حدود ۹۰ نفرشان به خارج کشور مهاجرت کرده‌اند. این موضوع باعث شد تا من نظریه مهاجرت ژن‌ها را مطرح کنم و در مقاله‌ای به آن بپردازم.

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر

پیشخوان

بیشتر

نیازمندی ها