مواد لازم :
گل کلم و هویج خردشده از هر کدام :500 گرم
سیبزمینی خردشده: 250 گرم
روغن: دو قاشق غذاخوری
تخم گشنیز و زیره سبز از هر کدام :هشت قاشق چایخوری
زردچوبه و فلفل :دو قاشق چایخوری
آب: نصف پیمانه
رب گوجهفرنگی :چهار قاشق غذاخوری
خامه :200 گرم
طرز تهیه:
روغن را داغ کنید. سپس زیره و تمام ادویهها را درون روغن بریزید تا طلایی شود. پس از اینکه زیره قهوهای شد، گل کلم، هویج و سیبزمینی را درون آن بریزید تا سرخ شود. آب را اضافه کرده و بگذارید به مدت 20 دقیقه روی حرارت بماند تا سبزیها پخته و نرم شود و آب آن کشیده و تنگاب شود .
سپسخامه، رب گوجهفرنگی و نمک را اضافه کنید و پنج دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگو با گردآورنده کتاب «قصه جریحهدار شد» مطرح شد
ناصر ابراهیمی در گفت و گو با جام جم آنلاین؛
گفتوگو با محمد خیراندیش در حاشیه اختتامیه جشنواره بینالمللی فیلم ۱۰۰
رئیس مرکز ارتباطات و رسانه آستان قدس رضوی از تولید یک برنامه نخبگانی میگوید