یتیمچه در هر شهر و نزد هر کسی ممکن است به روشی متفاوت و با موادی دیگر تهیه شود. آنچه در پی آمده، یتیمچه کدوست:
مواد لازم:
کدو: ۹ عدد کوچک
آب: ۱ لیوان
پیاز: ۱ عدد متوسط
سیر: ۷ حبه
نعنا: ۲ قاشق غذاخوری
روغن، نمک، زردچوبه: به میزان لازم
طرز تهیه:
سر و ته کدوها را بگیرید و آنها را به قطعات کوچ ریز کنید. پس از ریز کردنشان در قابلمه تفت دهید. همان آغاز تف دادن نمک و زردچوبه را اضافه کنید. وقتی کدوها به اندازه کافی تفت داده شد، آب را اضافه کنید و بگذارید مواد، خوب بپزد تا آب آن خشک شود. کدوها را بکوبید تا یکدست شوند. پس از آن، کدوها را در روغن کم سرخ کنید و به دلخواه، با پیازداغ، سیرداغ و نعناداغ روی غذا را تزئین کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت