مواد مورد نیاز:
برنج نیم دانه: ۲۵۰ گرم
شکر: ۲۵۰ گرم
هل: ۱۰ گرم
شیر: ۲ لیتر
زعفران: به مقدار کم
طرز تهیه:
برنج نیم دانه را ۲-۳ ساعت خیس کنید، آب آن را خالی کرده و برنج را با شیر بگذارید آرام بجوشد تا برنج حالت خمیری پیدا کند.
شکر و هل را اضافه کنید، سپس شعله را بسیار کم کنید و دم کنی روی دیگ بگذارید و یک ساعت اجازه دهید، دیگچه دم بکشد.
دیگچه را همان طور گرم در یک ظرف مستطیل شکل پهن کنید و روی آن پودر پسته بپاشید. وقتی خنک شد با کارد برش دهید و سر سفره بیاورید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد