غذای سنتی: دیگچه مشهدی

دیگچه و شُله مشهد معروف است. دیگچه را در این شهر در وعده‌های غذایی جداگانه و بیشتر هنگام صرف صبحانه یا عصرانه میل می‌کنند که بدین گونه هم نوعی غذا به شمار می‌رود هم نوعی دسر.
کد خبر: ۵۸۳۷۶۴

مواد مورد نیاز:

برنج نیم دانه: ۲۵۰ گرم
شکر: ۲۵۰ گرم
هل: ۱۰ گرم
شیر: ۲ لیتر
زعفران: به مقدار کم

طرز تهیه:

برنج نیم دانه را ۲-۳ ساعت خیس کنید، آب آن را خالی کرده و برنج را با شیر بگذارید آرام بجوشد تا برنج حالت خمیری پیدا کند.
شکر و هل را اضافه کنید، سپس شعله را بسیار کم کنید و دم کنی روی دیگ بگذارید و یک ساعت اجازه دهید، دیگچه دم بکشد.
دیگچه را همان طور گرم در یک ظرف مستطیل شکل پهن کنید و روی آن پودر پسته بپاشید. وقتی خنک شد با کارد برش دهید و سر سفره بیاورید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
زهرا
Iran, Islamic Republic of
۱۱:۲۳ - ۱۳۹۴/۰۱/۳۰
۰
۰
توش باید كره هم بزنید ما كه مشهدی هستیم كره كمی می زنیم
ابتلای شعر به روزمرگی

دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفت‌و‌گو با «جام‌جم» تأکید کرد آیین‌نامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد

ابتلای شعر به روزمرگی

نیازمندی ها