خورشت غوره بادمجان با گوشت جزو غذای محلی - همدان میباشد.

طرز تهیه غوره بادمجان

همه فوت و فن‌های پخت یک خورش فصلی خوشمزه

خورشی ترش و ملس

خورش غوره یکی از انواع خورش‌های خوشمزه و مجلسی ایرانی است که علاوه بر این‌که طعم بسیار خوبی دارد، به‌دلیل وجود غوره برای سلامتی بدن نیز مفید است.توصیه می‌کنیم کسانی که به غذاهای ترش علاقه‌مندهستند، این خورش خوشمزه را امتحان کنند.
کد خبر: ۱۴۷۱۹۴۷
خورشی ترش و ملس
 
غوره خواص بسیار زیادی دارد که با تهیه این خورش می‌توانید از این خواص ارزشمند بهره‌مند شوید. از مهم‌ترین خواص غوره می‌توان به کاهش کلسترول بد، مبارزه با تومورهای سرطانی، هضم راحت‌ترغذا ودرمان کمردرداشاره کرد. خورش غوره به‌صورت متداول با گوشت قرمز طبخ می‌شود، ولی می‌توان آن را با گوشت‌ سفیدمرغ وبوقلمون هم تهیه کرد. ضمن این‌که این خورش خوشمزه را می‌توانید بدون گوشت و به‌صورت کاملا گیاهی نیز تهیه کنید.

مواد لازم برای ۵ نفر
گوشت خورشی:
 ۴۰۰ گرم
پیاز بزرگ: ۱ عدد
غوره: ۲۵۰ گرم
نعناع: ۱۰۰ گرم
جعفری: ۵۰۰ گرم
رب: ۱ قاشق غذا خوری
روغن مایع: به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار لازم

طرز تهیه خورش غوره
ابتدا پیاز را پوست‌ کنده و آن را به‌صورت نگینی خرد کنید، سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع داخل آن بریزید و اجازه دهید روغن داغ شود، حال پیاز خردشده را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا پیاز نرم و شفاف شود.پس از این‌که پیاز نرم شد، مقداری زردچوبه به آن اضافه کنید و تفت‌دادن را تا زمانی که پیاز و زردچوبه یکدست شوند، ادامه دهید. در همین حین گوشت خورشی را پس از شست‌وشو به‌صورت قورمه‌ای (مانند خورش قورمه‌سبزی) خرد کرده و به پیاز اضافه کنید. سپس مخلوط پیاز و گوشت را تفت دهید تا گوشت کاملا سرخ شود و تغییر رنگ دهد. پس از این‌که رنگ گوشت تغییر کرد، رب گوجه‌فرنگی را به همراه مقداری فلفل سیاه اضافه کنید و خوب تفت دهید تا رب گوجه‌فرنگی به‌طور کامل سرخ شود. این کار علاوه بر این‌که طعم خامی رب گوجه‌فرنگی را می‌گیرد، باعث می‌شود که در پایان پخت، خورش خوشرنگ‌تری داشته باشید. پس از این‌که رب گوجه‌فرنگی به‌خوبی تفت داده شد، چند لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید تا گوشت با حرارت ملایم بپزد. در مرحله بعدی نعناع و جعفری را به‌صورت ساطوری خرد کنید. درادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید، پس از داغ‌شدن روغن نعناع و جعفری را اضافه کنید وکمی تفت دهید تا سرخ شود. پس از این‌که گوشت به‌طور کامل پخت، نعناع و جعفری تفت‌ داده‌شده را به خورش اضافه کنید و پس از۱۵دقیقه غوره رابا مقداری نمک و فلفل به خورش اضافه کنید و حرارت زیر قابلمه را کم کنید تا خورش جا بیفتد. پس از این‌که خورش آماده شد، آن را به همراه برنج سرو کنید.

خورش غوره با مرغ
خورش غوره به‌صورت متداول با گوشت خورشی که متشکل از گوشت گوسفندی یا گوشت گوساله است، طبخ می‌شود، ولی اگر شما منع مصرف گوشت قرمز دارید، می‌توانید این خورش شمالی خوشمزه را با مرغ درست کنید.می‌توانید مانند خورش مرغ از مرغ‌های یک‌تکه مانند سینه و ران مرغ استفاده کنید اما توصیه می‌کنیم برای این‌که خورش غوره ظاهر اصلی خود را حفظ کند و شبیه خورش مرغ نشود، گوشت مرغ را مانند خورش قورمه‌سبزی خرد کرده و در خورش استفاده کنید.روش پخت این خورش با گوشت قرمز یا گوشت مرغ تفاوتی ندارد. مزیتی که پخت این خورش با گوشت مرغ نسبت به گوشت قرمز دارد این است که به خاطر این‌که مرغ سریع‌تر پخته می‌شود، خورش شما نیز زودتر آماده سرو می‌شود.
newsQrCode
برچسب ها: آپ خورشت غوره
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
کری‌خوانی صبح‌گاهی

گفت‌وگوی جام‌جم با هاشم بیگ‌زاده و مجید یحیایی، مجریان برنامه «صبحانه ایرانی »شبکه دو

کری‌خوانی صبح‌گاهی

نیازمندی ها