به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ستاره، خورش غوره مسما یکی از غذاهای خوشمزه گیلانی است که براحتی تهیه میشود. در این مطلب شما را با طرز تهیه خورش غوره مسما با مرغ مرحله به مرحله به همراه نکات کلیدی آشنا خواهیم کرد.
غوره |
۱ لیوان |
مرغ |
۵۰۰ گرم |
گوجه |
۳ عدد |
بادمجان |
۶ عدد |
پیاز |
۱ عدد بزرگ |
رب، نمک و فلفل |
به میزان لازم |
زعفران دم کرده |
۱ قاشق غذاخوری |
برای مشاهده دستورالعمل غذای سریع و ساده کلیک کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
پاسداشت زبان فارسی در عصر شبکههای اجتماعی و تکنولوژیهای نوین در گفتوگو با عضو هیات علمی دانشگاه تهران
دکتر علیاکبر ولایتی، مشاور رهبر معظم انقلاب در امور بینالملل در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه«جامجم» مطرح کرد
با وحید اسدی، مدیر رادیو جوان درباره رویکردهای جدید این رادیو در ۲۸ سالگی تأسیس آن گفتگو کردیم