یکی از این نوبرانهها باقالی تازه است که تا تمام نشده باید از آن استفاده کنیم.
مواد لازم:
سینه مرغ کوچک: یک عدد
مغز باقالی تازه: 250گرم
گشنیز: 250گرم
پیاز بزرگ: یک عدد
سیر: 6حبه
آبلیموی تازه: 2قاشق غذاخوری
روغن، نمک، زردچوبه و فلفلسیاه: به میزان لازم
طرز تهیه:
پوست پیاز و سیر را گرفته و خرد کرده و در قابلمهای ریخته و با کمی روغن سرخکرده و در انتها زردچوبه و فلفلسیاه را به آنها اضافه میکنیم.
سینه مرغ را به اندازه دلخواه خرد کرده و به پیازداغ اضافهکرده و بعد از کمی تفتدادن دو لیوان آب و مقداری نمک به آن اضافه کرده و در قابلمه را گذاشته و حرارت را کم میکنیم تا بپزد.
در این فاصله گشنیز را پاککرده و شسته و وقتی آب اضافهاش رفت کمی خردکرده و در تابهای ریخته و با کمی روغن تفت میدهیم.
وقتی تکههای مرغ پخت و آب خورشت کم شد، سبزی و باقالی را به آن اضافه کرده و کمی مواد را با هم مخلوطکرده و دوباره در قابلمه را میگذاریم تا سبزی و باقالیها پخته و خورشت جا بیفتد و در نهایت آبلیموی تازه را به خورشت اضافه کرده و بعد از چند دقیقه آن را در ظرف مناسبی ریخته و با پلوی ایرانی سرو میکنیم.
ضمیمه چاردیواری روزنامه جام جم
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حجتالاسلام دکتر حسن رضاییمهر، استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم از مهمترین نقش رئیس مکتب جعفری میگوید