فصل غذاهای قرمز
طرز تهیه خورشت لبو

فصل غذاهای قرمز

خورشت باقالی سبز با گشنیز

سرشار از ویتامین

فصل بهار با نوبرانه‌های مخصوص به خودش رسیده و باید تا جای ممکن از این مواد تازه برای تهیه غذاهای روزانه استفاده کنیم و از خاصیت سرشار آنها نهایت بهره را ببریم.
فصل بهار با نوبرانه‌های مخصوص به خودش رسیده و باید تا جای ممکن از این مواد تازه برای تهیه غذاهای روزانه استفاده کنیم و از خاصیت سرشار آنها نهایت بهره را ببریم.
کد خبر: ۱۳۶۱۶۲۳

یکی از این نوبرانه‌ها باقالی تازه است که تا تمام نشده باید از آن استفاده کنیم.

مواد لازم: 

سینه مرغ کوچک: یک عدد
مغز باقالی تازه: 250گرم
گشنیز: 250گرم
پیاز بزرگ: یک عدد
سیر: 6حبه
آبلیموی تازه: 2قاشق غذاخوری
روغن، نمک، زردچوبه و فلفل‌سیاه: به میزان لازم

طرز تهیه: 

پوست پیاز و سیر را گرفته و خرد کرده و در قابلمه‌ای ریخته و با کمی روغن سرخ‌کرده و در انتها زردچوبه و فلفل‌سیاه را به آنها اضافه می‌کنیم.

سینه مرغ را به اندازه دلخواه خرد کرده و به پیازداغ اضافه‌کرده و بعد از کمی تفت‌دادن دو لیوان آب و مقداری نمک به آن اضافه کرده و در قابلمه را گذاشته و حرارت را کم می‌کنیم تا بپزد.

در این فاصله گشنیز را پاک‌کرده و شسته و وقتی آب اضافه‌اش رفت کمی خردکرده و در تابه‌ای ریخته و با کمی روغن تفت می‌دهیم.

وقتی تکه‌های مرغ پخت و آب خورشت کم شد، سبزی و باقالی را به آن اضافه کرده و کمی مواد را با هم مخلوط‌کرده و دوباره در قابلمه را می‌گذاریم تا سبزی و باقالی‌ها پخته و خورشت جا بیفتد و در نهایت آبلیموی تازه را به خورشت اضافه کرده و بعد از چند دقیقه آن را در ظرف مناسبی ریخته و با پلوی ایرانی سرو می‌کنیم.

ضمیمه چاردیواری روزنامه جام جم 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
روز ادای دین

سفیر ایران در لبنان در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از پیام‌های مراسم با شکوه بیروت می‌گوید

روز ادای دین

ابتلای شعر به روزمرگی

دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفت‌و‌گو با «جام‌جم» تأکید کرد آیین‌نامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد

ابتلای شعر به روزمرگی

نیازمندی ها