
جامجم آنلاین از رواج اجارههای چند صد میلیون تومانی برای آپارتمانهای لاکچری شمال پایتخت گزارش میدهد
یکی از این نوبرانهها باقالی تازه است که تا تمام نشده باید از آن استفاده کنیم.
مواد لازم:
سینه مرغ کوچک: یک عدد
مغز باقالی تازه: 250گرم
گشنیز: 250گرم
پیاز بزرگ: یک عدد
سیر: 6حبه
آبلیموی تازه: 2قاشق غذاخوری
روغن، نمک، زردچوبه و فلفلسیاه: به میزان لازم
طرز تهیه:
پوست پیاز و سیر را گرفته و خرد کرده و در قابلمهای ریخته و با کمی روغن سرخکرده و در انتها زردچوبه و فلفلسیاه را به آنها اضافه میکنیم.
سینه مرغ را به اندازه دلخواه خرد کرده و به پیازداغ اضافهکرده و بعد از کمی تفتدادن دو لیوان آب و مقداری نمک به آن اضافه کرده و در قابلمه را گذاشته و حرارت را کم میکنیم تا بپزد.
در این فاصله گشنیز را پاککرده و شسته و وقتی آب اضافهاش رفت کمی خردکرده و در تابهای ریخته و با کمی روغن تفت میدهیم.
وقتی تکههای مرغ پخت و آب خورشت کم شد، سبزی و باقالی را به آن اضافه کرده و کمی مواد را با هم مخلوطکرده و دوباره در قابلمه را میگذاریم تا سبزی و باقالیها پخته و خورشت جا بیفتد و در نهایت آبلیموی تازه را به خورشت اضافه کرده و بعد از چند دقیقه آن را در ظرف مناسبی ریخته و با پلوی ایرانی سرو میکنیم.
ضمیمه چاردیواری روزنامه جام جم
جامجم آنلاین از رواج اجارههای چند صد میلیون تومانی برای آپارتمانهای لاکچری شمال پایتخت گزارش میدهد
جامجم آنلاین در گفتوگو با کارشناسان راهکارهای کنترل آشفته بازار اجاره بهای مسکن را بررسی میکند
جام جم آنلاین از افزایش فعالیت تالارهای پذیرایی لاکچری گزارش میدهد
گفتگو با عوامل سریال «مستوران» که به زودی روی آنتن شبکه یک میرود
جیم اونیل، عضو مجلس اعیان و وزیر اسبق اقتصاد انگلیس در گفتگو با «جامجم»:
گفتوگوی اختصاصی تپش با معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا
گفتوگوی «جامجم» با استاد غلامحسین ابراهیمی دینانی: