طرز تهیه خورشت لبو

فصل غذاهای قرمز

خورشت لبو علاوه بر طعم خوب و متفاوت، ظاهر زیبایی دارد و الان که فصل چغندر است بهترین زمان است که این خورشت را تهیه کرد و از خاصیت مواد غذایی غنی آن نهایت استفاده را برد.
خورشت لبو علاوه بر طعم خوب و متفاوت، ظاهر زیبایی دارد و الان که فصل چغندر است بهترین زمان است که این خورشت را تهیه کرد و از خاصیت مواد غذایی غنی آن نهایت استفاده را برد.
کد خبر: ۱۳۵۲۷۱۰

تهیه این خورشت خیلی ساده و مواد آن در دسترس است و قیمت خیلی بالایی هم ندارد.

مواد اولیه:

مرغ : 250 گرم (7000 تومان)
چغندر متوسط: 3عدد (1000 تومان)
سیب‌ زمینی متوسط: یک عدد (500 تومان)
هویج متوسط: یک عدد (500 تومان)
پیاز متوسط: 2 عدد (500 تومان)
گوجه‌ فرنگی متوسط: 2عدد (500 تومان)
سیر: 3 حبه
شکر: نصف قاشق غذاخوری
سرکه: 2 قاشق غذاخوری
رب گوجه‌فرنگی: 2 قاشق غذاخوری (1000 تومان)
جعفری تازه خردشده: 3 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زردچوبه و روغن: به میزان لازم

طرز تهیه:

یکی از پیازها را خردکرده و در قابلمه مناسبی ریخته و با کمی روغن روی حرارت تفت‌داده و سرخ می‌کنیم.

مرغ را شسته و خردکرده و با کمی نمک، فلفل و زعفران دمکرده به پیازداغ اضافه‌کرده و تفت می‌دهیم سپس کمی آب روی آن ریخته و روی حرارت کم می‌گذاریم.

پیاز دیگر را خردکرده و در قابلمه‌ای ریخته و با کمی روغن روی حرارت گذاشته و تفت می‌دهیم سپس هویج‌ها را پوست‌کنده و خردکرده و به آن اضافه‌کرده و تفت می‌دهیم تا وقتی که هویج‌ها نرم شود.

چغندرها را هم شسته، پوست‌کنده و خردکرده و همراه روغن و سرکه در قابلمه مناسبی ریخته و روی حرارت گذاشته و بعد از کمی تفت‌دادن شکر و رب گوجه‌فرنگی را به آن اضافه‌کرده و به تفت‌دادن ادامه می‌دهیم.

وقتی از پخت مرغ مطمئن شدیم هویج، لبو و سیب‌ زمینی خردشده را به آن اضافه‌کرده و مواد را با هم مخلوط‌کرده و روی حرارت کم می‌گذاریم تا جا بیفتد و درنهایت خورشت را در ظرف مناسبی ریخته و با کمی جعفری خردشده تزیین‌کرده و سرو می‌کنیم.

نکات آشپزی

مزه این خورشت مربوط به سرکه آن است پس بهتر است از سرکه مرغوب استفاده کنیم؛ البته به‌عنوان چاشنی می‌توان از لواشک یا رب‌انار هم استفاده کرد.

ضمیمه چاردیواری روزنامه جام جم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها