ترشی ذرت و قارچ (یونانی)

ترشی‌ های زمستانی

ترشی خرفه با هویج و بادمجان

ترشی‌ های زمستانی

همه از خواص سرشار خرفه که شامل کاهش قندخون، فشارخون، کلسترول‌ بد، اضطراب و... است کم‌وبیش آگاه هستند و باید در فصل رویش این سبزی پرخاصیت از آن نهایت بهره را ببرند؛ البته در صورت دردسترس نبودن خرفه، می‌توان به‌راحتی آن را در گلدان و کاشت و استفاده کرد.
همه از خواص سرشار خرفه که شامل کاهش قندخون، فشارخون، کلسترول‌ بد، اضطراب و... است کم‌وبیش آگاه هستند و باید در فصل رویش این سبزی پرخاصیت از آن نهایت بهره را ببرند؛ البته در صورت دردسترس نبودن خرفه، می‌توان به‌راحتی آن را در گلدان و کاشت و استفاده کرد.
کد خبر: ۱۳۵۶۵۶۵

مواد اولیه:  

سبزی خرفه: نیم‌کیلو (10000تومان)
سیر تازه: 10عدد(2000تومان)
نعناخشک: یک قاشق غذاخوری(1000تومان)
هویج متوسط: 2عدد(1000تومان)
بادمجان متوسط: 4عدد(2000تومان)
ادویه ترشی: یک قاشق چایخوری
نمک، سرکه و سیاهدانه:به میزان لازم

طرز تهیه:

خرفه را شسته و خردکرده و با دو لیوان آب و یک قاشق غذاخوری نمک در یک قابلمه ریخته و روی حرارت می‌گذاریم و وقتی به جوش آمد خرفه‌ها را در آبکش می‌ریزیم تا آب اضافه‌اش برود.

بادمجان‌ها را شسته و روی حرارت می‌گیریم تا کبابی شود سپس پوست آنها را گرفته و له‌کرده و پوره می‌کنیم.

پوست هویج را گرفته و نگینی خردکرده و در قابلمه‌ای ریخته و با کمی آب روی حرارت می‌گذاریم و وقتی جوشید آن را در آبکش ریخته و کنار می‌گذاریم. پوست سیر را هم گرفته و ساطوری خرد می‌کنیم.

همه مواد شامل سیر خردشده، خرفه، هویج، نعناخشک، ادویه ترشی، نمک و سیاهدانه را در ظرف بزرگی ریخته و خوب با هم مخلوط می‌کنیم سپس مواد ترشی را در ظرف تمیزی ریخته و سرکه را روی آن می‌ریزیم طوری که روی مواد را بگیرد.

در ظرف را محکم بسته و در جای خنکی مانند یخچال می‌گذاریم. ترشی ما دو سه روز بعد آماده است. این ترشی خوشمزه را با انواع غذا می‌توانیم سرو کنیم. 

ضمیمه چاردیواری روزنامه جام جم 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها