پس اگر به دنبال یک ترشی خاص، متفاوت و خوشمزه هستید حتما این ترشی را امتحان کنید.
مواد اولیه:
ذرت پخته: یک لیوان
فلفلدلمهای رنگی: از هر کدام یک برش کوچک
هویج کوچک: 2عدد
قارچ کوچک(دکمهای): 250گرم
زیتون بیهسته: 100گرم
روغن زیتون: نصف لیوان
سرکه: یک لیوان
پودر کاری،گلپر، سیاهدانه، نمک و فلفل: به میزان لازم.
طرز تهیه:
فلفلدلمهایها را شسته، نگینی خرد کرده و روی دستمال میگذاریم تا خشک شود. پوست هویجها را هم گرفته و نگینی خرد میکنیم.
زیتون بیهسته را حلقهای خرد میکنیم. یک لیوان آب، یک قاشق چایخوری نمک و یک قاشق غذاخوری آبلیمو را در قابلمه مناسبی ریخته و روی حرارت میگذاریم.
قارچها را شسته و ورقهای خردکرده و در قابلمه میریزیم و حدود 10دقیقه میجوشانیم سپس در آبکش ریخته و وقتی آب اضافهاش رفت آن را روی دستمال میریزیم تا خشک شود.
هویج، فلفلدلمهای، قارچ، ذرت پخته، زیتون، پودر کاری، گلپر، سیاهدانه، نمک، فلفلسیاه و روغن زیتون را در ظرف مناسبی ریخته و خوب با هم مخلوط میکنیم سپس مواد را در ظرف مناسبی -که بهتر است شیشهای باشد- ریخته و روی آن سرکه میریزیم بهطوری که کامل روی مواد را بگیرد.
در ظرف را محکم بسته و در جای خنکی مانند یخچال میگذاریم. این ترشی خوشمزه بعد از حدود دو هفته آماده است و میتوانیم آن را با انواع غذا سرو کنیم.
نکات آشپزی: در تهیه این ترشی در صورت تمایل میتوان از روغن زیتون بودار و بکر و سرکه سیب استفاده کرد که طعم خوب آن را دوبرابر میکند.
ضمیمه چاردیواری روزنامه جام جم
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم