غذاهای ایرانی

چغرتمه؛ غذای جذاب گیلانی

چغرتمه یک خورشت اصیل شمالی که طعم بسیار خوشمزه و تقریبا شیرینی دارد.
چغرتمه یک خورشت اصیل شمالی که طعم بسیار خوشمزه و تقریبا شیرینی دارد.
کد خبر: ۱۳۴۰۷۶۰

مواد لازم برای تهیه خورشت چغرتمه :

مرغ متوسط ۱ عدد
تخم مرغ ۴ عدد
پیاز ۲ عدد
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
پودر دارچین و چوب دارچین به میزان لازم
آب لیمو یا آب نارنج به میزان لازم

طرز تهیه و دستور پخت خورشت چغرتمه :

۱. جهت تهیه خورشت چغرتمه ابتدا مرغ را تمیز کنید و بعد از چند تکه کردن، آن را با کمی آب، زردچوبه، فلفل و نمک و ترجیحا تکه ای دارچین بپزید.

۲. پیاز را متوسط خورد کنید و در تابه سرخ نمایید . زمانی که رنگ پیاز ها کمی تغییر کرد زرچوبه و پودر دارچین را اضافه و تفت میدهیم. بعد از حدود ۱ رب تخم مرغ ها را که از قبل با چنگال خوب مخلوط کردیم را به پیاز داغ اضافه میکنیم و مواد را مخلوط و بعد از اینکه تخم مرغ ها خودش را گرفت ۲ قاشق زعفران دم کرده را ااضافه و از روی حرارت برمیداریم.

۳. مخلوط پیاز داغ را به مرغ پخته شده اضافه میکنیم.سپس در مرحله آخر نمک و فلفل و کمی آب نارنج یا آبلیمو در خورشت میریزیم.

۴. در قابلمه را جفت نمی کنیم تا خورشت جا بیوفتد.

فوت و فن‌ها:

- در صورت تمایل می توانید مقداری رب گوجه فرنگی به خورشت اضافه کنید که در این حالت خورشت شما از رنگ زعفرانی به رنگ ربی در می آید.

- اضافه کردن دارچین سلیقه ای است و در صورت تمایل می توانید آن را حذف کنید

- این خورشت به صورت غلیظ است و نباید زیاد آب داشته باشد.

- اگر در هنگام اضافه کردن پیاز داغ به مرغ پخته شده درون قابلمه آب خیلی کم بود مقدار خیلی اندکی آب اضافه نمایید تا مواد مخلوط شود.

منبع: ایرنا

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها