غذاهای ایرانی

طرز تهیه هویج پلو با گوشت؛ مجلسی و خوش طعم

طرفداران غذاهای پلویی که با مواد طعم دهنده مخلوط شده باشند که اصطلاحا به آن قاطی پلو می‌گویند، کم نیستند. غذاهای پلویی که با خورشت کنار آن مخلوط می‌شود جذابیت بسیاری دارد چرا که قاطی شدن آنها با همدیگر طعم غذا را چند برابر جذاب می‌کند.
طرفداران غذاهای پلویی که با مواد طعم دهنده مخلوط شده باشند که اصطلاحا به آن قاطی پلو می‌گویند، کم نیستند. غذاهای پلویی که با خورشت کنار آن مخلوط می‌شود جذابیت بسیاری دارد چرا که قاطی شدن آنها با همدیگر طعم غذا را چند برابر جذاب می‌کند.
کد خبر: ۱۳۴۰۳۲۳

به گزارش جام جم آنلاین، هویج پلو با گوشت یکی از این غذاها است که با اندکی تزیین آن می‌توانید آن را به غذایی برای مهمانی و پذیرایی تبدیل کنید.

مواد لازم برای تهیه هویج پلو با گوشت :

برنج: ۴ پیمانه

هویج درشت: ۴ عدد

پیاز متوسط: ۲ عدد

گوشت چرخ کرده: ۴۰۰ گرم

زرشک: ۸ قاشق غذا خوری

رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذا خوری

زعفران دم کرده: یک فنجان

نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

پاپریکا: ۱ قاشق چای‌خوری

زرد چوبه: ۱ قاشق چای‌خوری

جوز هندی: ۱ قاشق چای‌خوری

تخم گشنیز: ۱ قاشق چای‌خوری

دارچین: ۱ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه و دستور پخت هویج پلو با گوشت :

۱. برنج را شسته و درون آب و نمک به مدت ۱ ساعت خیس کنید. همزمان آب لازم برای پخت برنج را به مرحله جوش برسانید.

۲. برنج را با کمی نمک درون آب جوش اضافه کنید تا نیم پز شود و آن را آبکش کنید.

۳. هویج‌های شسته شده را با رنده درشت، رنده کنید. هویج‌ها را سرخ کنید.

۴. گوشت چرخ کرده را پیاز رنده شده مخلوط کنید. به آن نمک بزنید و با دست ورز دهید.

۵. گوشت را تفت دهید و ادویه‌ها را اضافه کنید. در این مرحله زرشک و رب گوجه فرنگی را هم اضافه کنید تا با مواد تفت بخورد.

۶. هویج ها را به گوشت اضافه کنید و با هم دیگر مخلوط کنید.

۷. زعفران دم کشیده را به مخلوط گوشت و هویج اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.

۸. ته قابلمه را چرب کنید و یک لایه برنج و لایه بعدی مخلوط گوشت و هویج را بریزید و آن را دم کنید.


منبع: ایرنا

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها