مواد لازم برای تهیه ذرت مکزیکی:
کنسرو ذرت: یک عدد
پنیر پیتزا یا هر پنیر دلخواه دیگری: به مقدار دلخواه
نمک، فلفل، آویشن، آبلیمو و روغن زیتون: به مقدار کافی
طرز تهیه و دستور پخت ذرت مکزیکی:
۱. ابتدا کنسرو ذرت را در یک ظرف خالی کنید و آب را جدا کنید. سپس با مقداری کره تفت دهید.
۲. ادویهها را به آن اضافه کنید و در مرحله آخر پنیر و آبلیمو و مقداری روغن زیتون هم با آن مخلوط کنید و
۳. زمانی که پنیر کاملا آب شد ذرت مکزیکی آماده است.
منبع: ایرنا
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد