آش کرفس حاوی کرفس و سیر زیاد است که هر دوی این خوراکیها قدرت زیادی در تجزیه چربی و پاکسازی رگها دارند و برای این بیماری مفید است.
مواد اولیه برای ۴ نفر
لوبیا سفید: یک پیمانه(۳۰۰۰تومان)
کرفس خردشده: یک پیمانه(۱۰۰۰تومان)
رب گوجهفرنکی: یک قاشق غذاخوری(۵۰۰تومان)
سیر تازه: ۵حبه(۵۰۰تومان)
جعفری خردشده: یک قاشق غذاخوری
روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری(۱۰۰۰تومان)
نمک و آبلیموی تازه: به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا لوبیا را شسته و با کمی آب ولرم خیس کرده و سپس با کمی آب پخته و کنار میگذاریم. روغن زیتون را در قابلمه مناسبی ریخته و روی حرارت میگذاریم و سیرها را پوستکنده و خردکرده و در آن میریزیم و تفت میدهیم و وقتی کمی سرخ شد رب گوجهفرنگی را به آن اضافه کرده و کمی تفت میدهیم.
در مرحله بعد کرفس را خردکرده، شسته و در قابلمه ریخته و آن را هم کمی تفت میدهیم و در نهایت قارچها را هم شسته، به اندازه دلخواه خردکرده و به مواد اضافه کرده و بعد از کمی تفتدادن دو لیوان آبجوش روی مواد ریخته و بعد از چند دقیقه لوبیا را به مواد اضافه کرده و کمی هم میزنیم.
وقتی آش جوش آمد در قابلمه را گذاشته و حرارت را کم میکنیم و بعد از پخت کامل مواد و جا افتادن آش، جعفری را شسته، خردکرده و همراه کمی نمک (از حداقل نمک استفاده کرده و سعی کنید آن را با آبلیمو مزهدار کنید) و آبلیموی تازه به آن اضافه کرده و در نهایت آش را در ظرف مناسبی ریخته و سرو میکنیم.
نکات آشپزی:
به جای لوبیا سفید میتوان از انواع دیگر لوبیا یا نخود استفاده کرد اما لوبیا سفید گزینه مناسبتری است.
ضمیمه چاردیواری روزنامه جام جم
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب