در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل ازمن و الیت
ابتدا کف و اطراف یک قالب کمربندی 20 سانتی را با فویل پوشش دهید. سپس بیسکویت پودر شده را با شکر قهوهای و کره ی ذوب شده مخلوط کرده, کف قالب پرس نموده و 15 دقیقه در یخچال قرار دهید تا بیسکویت و کره خودش را بگیرد.
برای تهیه مواد چیز کیک داخل کاسه ای پنیر خامه ای، خامه و شکر را با همزن برقی 10 دقیقه بزنید. سپس تخم مرغ ها را دانه دانه به آن اضافه کنید. در این مرحله, آب پرتقال و نشاسته ی ذرت را کم کم بیفزایید و همزن را کنار بگذارید. مواد چیز کیک را به آرامی بر روی بیسکویت ها ریخته و بگذارید 60 دقیقه در طبقه ی وسط فر با دمای 180 درجه ی سانتیگراد بپزد. بعد از پخت چیز کیک بهتر است فر را خاموش کرده, در فر را باز بگذارید و اجازه دهید چیز کیک در فر خنک شود, سپس آن را بیرون آورده و 7 تا 8 ساعت در یخچال قرار دهید و بعد از وسط 2 نیم میکنیم و دسر وانیلی فیت و فان را با 2 لیوان شیر سرد مخلوط کرده و وسط چیز کیک میریزیم.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد