به گزارش جام جم آنلاین به نقل از چی شی
مواد لازم برای ۴ نفر | |
ذرت | ۳۰۰ گرم |
سیب زمینی | ۱ عدد بزرگ |
هویج | ۱ عدد بزرگ |
سیر | ۳ حبه |
شیر | ۱ لیوان |
کره | ۱ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | ۳ قاشق غذاخوری |
عصاره سبزیجات | ۱ عدد |
آب | ۱٫۵ لیوان |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و زیره | به مقدار کافی |
برای تهیه سوپ ذرت خوشمزه ابتدا سیر را به صورت ریز خرد می کنیم و به همراه روغن زیتون داخل یک قابلمه مناسب تفت می دهیم تا عطر سیر بلند شود، سپس سیب زمینی و هویج را به صورت ریز خرد می کنیم و اضافه می کنیم.
پس از اینکه سیب زمینی و هویج را کمی تفت دادیم، ذرت را اضافه می کنیم. در ادامه مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و زیره اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا مواد با هم به خوبی ترکیب شوند و ادویه ها به خورد مواد بروند.
در این مرحله عصاره سبزیجات را به همراه آب به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم مواد سوپ به مدت ۴۵ دقیقه با حرارت ملایم بپزند. پس از اینکه مواد به طور کامل پختند، انها را با گوشتکوب برقی یا غذساز پوره میکنیم
حالا سوپ پوره شده را مجددا به قابلمه بر می گردانیم و شیر هم دمای محیط را به قابلمه اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم تا مواد با هم ترکیب شوند، سپس کره را به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم سوپ
حالا باید صبر کنیم تا سوپ کمی غلیظ شود. البته باید به این نکته هم توجه داشته باشیم که سوپ زمانی که روی حرارت است روان تر است و وقتی در ظرف کشیده می شود غلظت آن بیشتر و در نتیجه سفت تر می شود.
پس از اینکه سوپ آماده شد، آنرا داخل ظرف مورد نظرمان می کشیم، سپس به همراه جعفری و نان تست تزیین کرده و سرو می کنیم. نکته مهم در مورد این سوپ این است که اگر از کنسرو ذرت استفاده کنید، سوپ شما طعمی شیرین خواهد داشت.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با عضو هیات علمی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی به بررسی اثرات منفی حفر چاههای عمیق میپردازد
سخنگوی صنعت آب در گفتوگو با جامجم: