سوپ چغندر و هویج

تقویت‌کننده زمستانی

چگونه سوپ لنتیل بپزیم؟

با طرز پخت یک سوپ آشنا شوید.
کد خبر: ۱۳۰۳۲۱۶

به گزارش جام جم آنلاین ، در این مطلب نحوه طبخ «سوپ لنتیل» را می آموزیم.

 

مواد مورد نیاز:

1 پیاز ، خرد شده

یک چهارم فنجان روغن زیتون

2 هویج  خرد شده

2 ساقه کرفس خرد شده

2 حبه سیر  خرد شده

1 قاشق چایخوری پونه کوهی خشک

1 برگ بو یا گیاه غار

1 قاشق چایخوری ریحان خشک شده

1 عدد گوجه فرنگی خرد شده

2 فنجان عدس خشک

8 فنجان آب

یک دوم فنجان اسفناج آبکشی شده و نازک برش خورده

2 قاشق غذاخوری سرکه

نمک (به مقدار دلخواه)

فلفل سیاه آسیاب شده برای طعم و مزه

 

طرز تهیه:

 

مرحله 1

در یک قابلمه بزرگ روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز ، هویج و کرفس را اضافه کنید. بپزید و هم بزنید تا پیاز نرم شود. سیر ، برگ بو ، پونه کوهی و ریحان را بهم بزنید. به مدت 2 دقیقه همه اینها را طبخ کنید.

 

گام 2

عدس را هم بزنید ، و آب و گوجه فرنگی را اضافه کنید تا جوش بیاید. حرارت را کم کنید و حداقل برای 1 ساعت آن را بپزید. وقتی آماده سرو شد اسفناج را هم بزنید. سپس  سرکه را هم اضافه کنید و با نمک و فلفل ، و در صورت تمایل سرکه بیشتری میل کنید. 

ارزش غذایی در هر وعده: 349 کالری ؛ پروتئین 18.3 گرم کربوهیدرات 48.2 گرم؛ 10 گرم چربی سدیم 130.5 میلی گرم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سهم پزشکان سهمیه‌ای

ضرورت اصلاح سهمیه‌های کنکور در گفت‌وگوی «جام‌جم»‌با دبیر کمیسیون آموزش دیدبان شفافیت و عدالت

سهم پزشکان سهمیه‌ای

نیازمندی ها