به گزارش جام جم آنلاین ، در این مطلب نحوه طبخ «سوپ لنتیل» را می آموزیم.
مواد مورد نیاز:
1 پیاز ، خرد شده
یک چهارم فنجان روغن زیتون
2 هویج خرد شده
2 ساقه کرفس خرد شده
2 حبه سیر خرد شده
1 قاشق چایخوری پونه کوهی خشک
1 برگ بو یا گیاه غار
1 قاشق چایخوری ریحان خشک شده
1 عدد گوجه فرنگی خرد شده
2 فنجان عدس خشک
8 فنجان آب
یک دوم فنجان اسفناج آبکشی شده و نازک برش خورده
2 قاشق غذاخوری سرکه
نمک (به مقدار دلخواه)
فلفل سیاه آسیاب شده برای طعم و مزه
طرز تهیه:
مرحله 1
در یک قابلمه بزرگ روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز ، هویج و کرفس را اضافه کنید. بپزید و هم بزنید تا پیاز نرم شود. سیر ، برگ بو ، پونه کوهی و ریحان را بهم بزنید. به مدت 2 دقیقه همه اینها را طبخ کنید.
گام 2
عدس را هم بزنید ، و آب و گوجه فرنگی را اضافه کنید تا جوش بیاید. حرارت را کم کنید و حداقل برای 1 ساعت آن را بپزید. وقتی آماده سرو شد اسفناج را هم بزنید. سپس سرکه را هم اضافه کنید و با نمک و فلفل ، و در صورت تمایل سرکه بیشتری میل کنید.
ارزش غذایی در هر وعده: 349 کالری ؛ پروتئین 18.3 گرم کربوهیدرات 48.2 گرم؛ 10 گرم چربی سدیم 130.5 میلی گرم.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد