آش آلو اسفناج

بمب ویتامین

آش کلم، یک آش زمستانی تمام عیار

طرز تهیه آش کلم آذری

شلغم خرد شده‌ای که در آن میریزید مسئولیت مبارزه با ویروس‌ها را برعهده می‌گیرد و سبزی‌های تازه‌اش هم حالتان را در روزهای سرماخوردگی بهتر می‌کنند.
کد خبر: ۱۲۹۷۷۸۰

طرز تهیه آش کلم آذری

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از کتاب کاله

طرز تهیه آش کلم
کلم پیچنیم کیلو
شلغم خرد شدهسه عدد
هویج خرد شدهچهار عدد
پیاز خرده شدهدو عدد
نخود و لوبیاسه پیمانه
سبزی (تره،جعفری،گشنیر و برگ جغندر) ساطورییک کیلو
آلو بخارادو پیمانه
روغنپنج قاشق غذاخوری
نمک و فلفل
طرز تهیه آش کلم آذری
طرز تهیه آش کلم
مرحله اول

نخود و لوبیایی که از شب قبل خیس کرده‌اید را در دو لیتر آب روی آتش تند به جوش بیاورید. سپس آتش را کم کنید و در قابلمه را برای دو ساعت ببندید تا نخود و لوبیا بپزد.

مرحله دوم

در پایان ساعت اول کمی نمک و فلفل در قابلمه بریزید و در پایان ساعت دوم، سبزی‌های ساطوری، سبزیجات خرد شده و آلو را در قابلمه بریزید و اگر لازم شد کمی آب جوش به آن اضافه کنید.

مرحله سوم

آش را باز به جوش بیاورید و سپس شعله را برای ۴۰ دقیقه دیگر کم کنید تا مواد در کنار هم بپزند.

در فاصله جا افتادن آش، روغن را روی شعله ملایم داغ کنید و پیاز را در آن خوب سرخ کنید. وقتی پیاز را از روغن بیرون آوردید، در همان روغن کمی زردچوبه و نعنا تفت دهید و آش را با آن تزیین کنید. بر خلاف آش رشته برای سرو این آش نیازی به استفاده از کشک ندارید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها