jamejamsara
سرا آشپزی کد خبر: ۱۲۹۶۸۱۳   ۰۳ دی ۱۳۹۹  |  ۱۸:۲۸

پاستای میگو بسیار مقوی و لذیذ

طرز تهیه پاستا میگو

مراحل تهیه این پاستای دریایی کمی زیاد است، اما مطمئن باشید طعم آن علاوه بر خواص بی‌نظیر میگو خستگی مراحل تهیه را از تنتان بیرون می‌کند. به خصوص برای طرفداران غذاهای دریایی پیشنهاد می‌کنیم، حتما این پاستا رو امتحان کنید.

طرز تهیه پاستا میگوبه گزارش جام جم آنلاین به نقل از یوتاب

مواد لازم:

  • کره
     60 گرم
  • پودر آویشن
    1 قاشق غذاخوری سرخالی
  • پودر رزماری
     1 قاشق غذاخوری سرخالی
  • میگو پاک شده
     400 گرم
  • آرد
     100 گرم
  • شیر گرم
     700 میلی لیتر
  • پیاز کوچک
     1 عدد
  • جعفری خورد شده
     25 گرم
  • پیازچه خورد شده
     13 گرم
  • جوز هندی
     1 قاشق چایخوری
  • نمک
     1 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه
     1/2 قاشق چایخوری
  • آبلیمو
     2 قاشق غذاخوری
  • پاستای پخته شده
     300 گرم
  • طرز تهیه پاستا میگو

طرز تهیه:

  1. میگو را از قبل پوست کنده و پاک کنید. رگ پشت میگو را بیرون آورده و خوب آن را بشویید. اجازه دهید تا آب میگو کشیده شود. سپس در یک تابه 30 گرم کره را ریخته و روی حرارت متوسط کم ذوب کنید. پودر آویشن و رزماری را به کره اضافه کرده و میگوها را در کره قرار دهید. اجازه دهید تا میگوها حدود 4 دقیقه در کره سرخ شوند. سپس تابه را از روی حرارت بردارید.
  2. باقی کره را در یک تابه روی حرارت ملایم ذوب کرده و سپس آرد را به آن اضافه کنید و تفت دهید. اجازه دهید تا رنگ آرد به قهوه ای روشن برگردد. سپس شیر را کم کم به آرد اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شود. پیاز کوچک را ریز نگینی کرده و به همراه نمک، فلفل و جوز هندی، به مایه شیر اضافه کرده و اجازه دهید تا مواد 5 دقیقه به آرامی بجوشند و سس کمی غلیظ شود.
  3. پیازچه و جعفری ریز خورد شده را به شیر اضافه کنید. سپس همه مواد مخلوط در شیر را با یک مخلوط کن خوب ترکیب کنید تا صاف و یکدست شود.
  4. محلول یک دست شده سس را مجددا روی حرارت ملایم قرار دهید تا به آرامی به جوش آید. میگو و آبلیمو را به سس اضافه کنید تا همه با هم 2 دقیقه بجوشند.
      1. در یک قابلمه یک لیتر آب را به همراه 1 قاشق روغن مایع و 1 قاشق غذاخوری نمک به جوش آورده و پاستا را در آب جوش بریزید تا حدود 15 دقیقه خوب بجوشد و مغز پخت شود.
        دقت داشته باشید که چون این پاستا را بلافاصله بعد از طبخ سرو می کنید و دیگر مجددا برای دم کشیدن روی حرارت نمی گذارید، مدت زمان طبخ پاستا که روی بسته بندی آن ذکر شده، برای طبخ پاستا کم است!
        پاستا را در یک سبد ریخته و آب کش کنید. وقتی آب آن خوب رفت، پاستا را در یک ظرف سرو کرده و سس سبز میگو را روی آن بریزید. نوش جان

 

برای مشاهده دستور العمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر
چالش ایجاد شغل برای نخبگان

چالش ایجاد شغل برای نخبگان

مسائل مربوط به نخبگان از سال‌ها قبل مورد توجه من بود، به طوری که از سال ۱۳۸۰ به صورت جدی وارد این بحث شدم و دغدغه‌هایم را پیگیری کردم. علت اصلی‌اش هم این بود که در نمایشگاهی مطلع شدم از۱۵۰ دانش‌آموز المپیادی کشور، حدود ۹۰ نفرشان به خارج کشور مهاجرت کرده‌اند. این موضوع باعث شد تا من نظریه مهاجرت ژن‌ها را مطرح کنم و در مقاله‌ای به آن بپردازم.

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر

پیشخوان

بیشتر

نیازمندی ها