به گزارش جام جم آنلاین ، افرادی که به غذای دریایی علاقه مند هستند قطعا به میگو هم علاقه زیادی دارند. میگو خوراکی است که می توان با آن انواع و اقسام غذاهای سرخ کردنی، بخارپز، سالاد و ... درست کرد.
در ادامه با طرز تهیه خوراک میگوی اسکمپی آشنا می شویم.
مواد مورد نیاز:
16 میگوی بزرگ ، پوست کنده و خرد شده
کره 1 قاشق غذاخوری
2 قاشق غذاخوری سیر خرد شده
1 قاشق غذاخوری پیاز کوچیک و یا موسیر خرد شده
1 قاشق چایخوری روغن زیتون
یک چهارم فنجان آب مرغ
2 قاشق غذاخوری آب لیمو تازه فشرده شده
یک چهارم قاشق چای خوری تکه های فلفل قرمز
یک هشتم قاشق چای خوری فلفل قرمز
نمک و فلفل سیاه آسیاب شده برای طعم و مزه
3 قطعه گل کلم یخ زده منجمد
3 قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
4 عدد لیمو
طرز تهیه:
مرحله 1
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) گرم کنید. میگوها را در ظرف پخت کم عمق قرار دهید.
مرحله 2
کره را در قابلمه کوچکی روی حرارت متوسط ذوب کنید. سیر ، موسیر ، و روغن زیتون را اضافه کنید و بپزید تا حدود 1 دقیقه معطر شود. آب مرغ ، آب لیمو ، پوسته فلفل قرمز ، فلفل قرمز ، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. این مخلوط را روی میگوها بریزید.
مرحله 3
9 تا 11 دقیقه در فر از قبل گرم شده این ترکیب را بپزید البته نه بیش از حد.
مرحله 4
در حالی که میگو در حال پخت است ، گل کلم های مزه دار شده را در یک قابلمه بزرگ نچسب قرار دهید. با حرارت متوسط آن را بپزید ، گاهی اوقات هم بزنید ، تا داغ شود ، تقریبا حدود 5 دقیقه.
مرحله 5
میگو را روی گل کلم های ریز دار سرو کنید. روی آن را با جعفری خرد شده و قاچ های لیمو تزئین کنید.
ارزش غذایی
در هر وعده: 233 کالری ؛ پروتئین 25.4 گرم کربوهیدرات 26.8 گرم؛ چربی 7 گرم؛ کلسترول 180.3 میلی گرم سدیم 416.4 میلی گرم.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد